- 20,928
- 14,683
- 113
Evet cadirdi heryer gardasmdepremden sonra bende yazın gitmiştim çok kötü olmuştu merkez
Evet cadirdi heryer gardasmdepremden sonra bende yazın gitmiştim çok kötü olmuştu merkez
Bas üçlüğü kardeşim bas üçlüğüRezillliikkk
Ödülü alanlara 2 adım rolling şartı koy. Kazanan diğerlerine ulaşsınBaştan olanları alırız dostum
5x 400 yap reisEvet beyler ben hariç 4x500 konunun başına bı gidip geliyorum bakım kim takip etmis
Harbi Malatya aşkı doğdu insanlarda 😂 ama işin şakası depremden önce gitmiştim güzel bı yer kankam görmelisin sonrasını bilememHerkes malatyali oldu😀
Zaten 5 kişi 500 ilk yazana söz verdım dıye onu katmadım5x 400 yap reis
Kanim dondu nevrim dondu bu nedir arkadaş ben gidiyorum midem bulandı puaahBas üçlüğü kardeşim bas üçlüğü
Şimdi bunlar toplu bir sekilde Malatya kernek turizmde yolculukta yapmıştır 😃Darandeli herkes kanalboyi malatyapark avm felan da diyin laa beyler 😂😂
valla geçen yıl gidemedimde hala aynımı kayısı kavşağının oralar hep çadırdıEvet cadirdi heryer gardasm
Git gel bakalım kankamEvet beyler ben hariç 4x500 konunun başına bı gidip geliyorum bakım kim takip etmis
Yaparlar herhaldeÖdülü alanlara 2 adım rolling şartı koy. Kazanan diğerlerine ulaşsın
Yeşilyurtda misin dostZaten 5 kişi 500 ilk yazana söz verdım dıye onu katmadım
Keşke ikincide olsaydı😏Zaten 5 kişi 500 ilk yazana söz verdım dıye onu katmadım
bende yeşilyurttayımYeşilyurtda misin dost
tamamdır dostZaten 5 kişi 500 ilk yazana söz verdım dıye onu katmadım
Hiç sorma herkes kendi aktif durumuna göre adama ödül verme alternatifi sunuyor gkdsgksdKanim dondu nevrim dondu bu nedir arkadaş ben gidiyorum midem bulandı puaah
Bana bı zurna dürüm söylede sonra naparsan yapZaten 5 kişi 500 ilk yazana söz verdım dıye onu katmadım
Ekmek Aslanın karnında büyük bir yoğunluk varYaparlar herhalde
Yok şehri terk ettim denizlideyimYeşilyurtda misin dost