- 20,928
- 14,683
- 113
Konuya kilit vur gardasmmm savasmasn kimse 🙏🙏Ödül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Konuya kilit vur gardasmmm savasmasn kimse 🙏🙏Ödül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
tamamdır dostÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Kaleci tutsa gol olmazdı 😅+4 verseydi gelmeyebilir di kısmet
O nasıl la yapay zeka ileÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Yapay zeka bi buna el atmamış tiÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Yapay zeka ile aram bozuk küfür etti beni grok lavugu gördüğüm yerde düğmesini dikicemÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
İstersen miktarı azaltıp dost daha fazla arkadaşla paylaş kimse üzülmesin sen bilirsin tabi ama @KANSIZ a sözün var o kesin olmalı 😊Valla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Kesene bereket dost tebriklerÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
hocam bence benim dediğim gibi yap çekiliş sayfa limki bıraktım başından beri takip eden 5kişi bile yokuzdur belki eğer fazlaysa çekiliş yap yapay zekaya bırakırsan son dk gelen elemanı seçerÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Öyle yapalımİstersen miktarı azaltıp dost daha fazla arkadaşla paylaş kimse üzülmesin sen bilirsin tabi ama @KANSIZ a sözün var o kesin olmalı 😊
Bu çark bugün bize dönüyor muKonuya kilit vur gardasmmm savasmasn kimse 🙏🙏
Sen artık forumda ki en iyi 2. Arkadasimsinİstersen miktarı azaltıp dost daha fazla arkadaşla paylaş kimse üzülmesin sen bilirsin tabi ama @KANSIZ a sözün var o kesin olmalı 😊
Aç aslanımaçalım yeğen