- 5,388
- 2,459
- 113
Bari kazananlar roll açsinda daha fazla kişi nasiplensinValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Bari kazananlar roll açsinda daha fazla kişi nasiplensinValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
BUYUK SANS+4 verseydi gelmeyebilir di kısmet
He reis iyi olur sigara parası çıkaralımValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Niyetimiz o yönde krdsmBari kazananlar roll açsinda daha fazla kişi nasiplensin
Bol şanslar reisGelirse 3 kişiye ulaşırım Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 916726
Bu benim fikrimdiLan seçti sandim dur ortalık karışık zaten😀
3te geldi zaten hocam zaten olcak olan oluyo 2versede fark etmezdi+4 verseydi gelmeyebilir di kısmet
MaşallahValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Ooo çok iyi 88 de kaçtı oran 🤔Valla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
kaybetti dostumBol şanslar reis
açalım yeğenBari kazananlar roll açsinda daha fazla kişi nasiplensin
TAMAMDIR KRALÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Kanka ben garantiyim demi akılda soru işareti kalmaması için dnsnjdjajdÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Hadi chatGPT yap şovunuÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Kesene bereket kazanan arkadaşlara bol şanslarÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
Tebrikler tekrardanÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere
kesene bereket knk kima çıkarsa çıksın güzeldiÖdül mıktarını 500 düşürelim normalde daha fazlaydı 5 kişi faydalansın ben secmeyecem çunku kımı seçsem haksızlık olur yapay zeka ile ulaşacam o kişilere