- 14,719
- 16,523
- 113
puahahahahsdhajsdhasd @KANSIZ ilk golllllll diye ben yazmadım mı herkes şahit doğruya doğru
puahahahahsdhajsdhasd @KANSIZ ilk golllllll diye ben yazmadım mı herkes şahit doğruya doğru
@makina123 @Marley @Kashima ver gitsinSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
İlk ve son yazan zaten krdsmpuahahahahsdhajsdhasd @KANSIZ ilk golllllll diye ben yazmadım mı herkes şahit doğruya doğru
Doğru karar bence rafıkk@Holi44 konuyu kapat gardasm ozelden ulas ✋🧿
Karar vermesi zor bi durumAsıl bol şans şimdi başlıyor
Valla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldugönlünden kim geçerse reis çıkmasak ta canin sagolsun miktar tatmin etti mi bari kaç basmistin
Lan seçti sandim dur ortalık karışık zaten😀
zenginlik nasıl bir duygu hep merak etmişimdirValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Orada da kazanmissinValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Büyük şans tebrikler ama oranlar az çok belli ediyoduValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
nasipte olunca oluyo iyi oranı vardır 88deValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
+4 verseydi gelmeyebilir di kısmetBüyük şans tebrikler ama oranlar az çok belli ediyodu
Daim olsun 🧿🧿Valla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
Kalbin kime doğru gidiyorsa onu seçValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
yetkililere çekiliş yaptır hiç girme o topaValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu
En güzeli konuyu kapattırıp kazananları dm den gruba almak listesi yasak zaten. Usulca konuyu kapattırValla küsürat gitsin çekim yapayım diye oynadım burda da 3 4 arkadasa kupon parası atalım dıye paylaştım 88 de bı daha gırdım gole o ıyı oldu