Çekiliş olsa en hakkanıyetli olurSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Çekiliş olsa en hakkanıyetli olurSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
DelayGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Gel gel ödül kazandım betvakti yapakGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
3 kere beni seçebilirsin sorun yokSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Baştan bak kafana göre seç 3 kisi bitti gitti.Sağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
gönlünden kim geçerse reis çıkmasak ta canin sagolsun miktar tatmin etti mi bari kaç basmistinSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Tebrik ediyoruz napalim kardeş ne analama getiriyosunSaniyede 5 mesaj geliyor konuya
içinden geçeni seç gardaşımSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
mesajları oku dost burda toplasan 3,4kişi totemledik zatenSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
shellaca ya da daimona çekiliş yaptırSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Kalbinin sesini dinleSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Seçeyim benSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
AğlıyorumBiri sensin ilk yazdıgın için gelırse şayet
GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Bol şans yazıp kaçanlar değilde takip edenler arasından çekilişe ne dersin dost ? Sayı olarak fazla çünkü tabi karar seninSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Hadi insallah rafikHelal rafık de görür mü bizi acep inşallah görür be hissediyorum