- 12,829
- 9,591
- 113
O kişi işte @hkmtgnl nerden nereye11 Eylül 2001 ikiz kuleler saldırını gerçekleştiren terörist örgüt el kaidenin kurucusu usama bin ladin in sağ kolu bilgin olsun
O kişi işte @hkmtgnl nerden nereye11 Eylül 2001 ikiz kuleler saldırını gerçekleştiren terörist örgüt el kaidenin kurucusu usama bin ladin in sağ kolu bilgin olsun
Öldürüldü yalnızO kişi işte @hkmtgnl nerden nereyeonun da hedefi şimdi 2 adım uzakta 😂
Adamsın sen hemen kaldırmışsin kalite kokan hareketler bravo kankaaa hasggdknkalar ben üye değilmişim betboxa sövmeyinde
Sana bişey yazıyoruz sikine takip cevap vermiyorsun birader.knkalar ben üye değilmişim betboxa sövmeyinde
Bol şanslarform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
knka görmedim nşye öyle diyon reşat gardaşımSana bişey yazıyoruz sikine takip cevap vermiyorsun birader.
Kanka bişey demedim ben benden sonra yazılanlara cevap veriyorsun benim yazdığımı görmüyorsunknka görmedim nşye öyle diyon reşat gardaşım
knka güncel atsana sana zahmet orada üye değilimdir tahminenKanka sovabete yatır %30 frebet al şansını attir şartlar çok güzel. Ödemesi de sağlam
sovabet400.comknka güncel atsana sana zahmet orada üye değilimdir tahminen
401 olmuşsovabet400.com
@hkmtgnl freebet kuponunun maçlarını da barrios seçsinsovabet400.com
Yok kanka rol sahibi oynasın şansı artsın ben o topa girmem aman diyim@hkmtgnl freebet kuponunun maçlarını da barrios seçsin
Bolşans atlet yok artık