- 16,488
- 5,588
- 113
Bayadir oynamıyorum dost son zamanlarda bilmiyorumBetoffice çok kasmıyomu bu ara sizde de ya
Bayadir oynamıyorum dost son zamanlarda bilmiyorumBetoffice çok kasmıyomu bu ara sizde de ya
O site sıkıntı patladı patlayacak. Betboox Hilton iyidrİkasbete at olası bi kayıpta bonus alırsın anlık
Betboox Hilton %20 kayıp varikastan çekim var. o yüzden atamıyom
Kayıp bonusunu ertesi gün yaptığından beri azalttım bende ama şimdi de kasma başladı dostBayadir oynamıyorum dost son zamanlarda bilmiyorum
Aynen onlarda çok iyiO site sıkıntı patladı patlayacak. Betboox Hilton iyidr
Rotabet nasılBetboox Hilton %20 kayıp var
Odeme sağlam ama cimri. Cimri adamları da siteleri de sevmemRotabet nasıl
Ben cımrımıyımOdeme sağlam ama cimri. Cimri adamları da siteleri de sevmem
Teessuf ederim metin diye bir ifade geçiyor mu ordaBen cımrımıyım
Betconun en saglamidir bence Hilton ile birlikteRotabet nasıl
Profilindeki adamın kim olduğunu biliyor musun agaform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
kimknka bilmiyorum ben falan demeProfilindeki adamın kim olduğunu biliyor musun aga
11 Eylül 2001 ikiz kuleler saldırını gerçekleştiren terörist örgüt el kaidenin kurucusu usama bin ladin in sağ kolu bilgin olsunkimknka bilmiyorum ben falan deme
Kanka sovabete yatır %30 frebet al şansını attir şartlar çok güzel. Ödemesi de sağlamkimknka bilmiyorum ben falan deme
Milleti kandırma dost kendini gizliyorsun profile koyuyorsun ayıp o atlette üstüne yapıştıkimknka bilmiyorum ben falan deme
Kim ki ben tanimiirumkimknka bilmiyorum ben falan deme