Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hindistan Pakistan

baris3502

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
178
43
Resmen basladi savaş bunlar durmaz demedi demeyin ucu bizede dokunur tum dunyayada

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,979
792
113
Pakistan sınıra inek koyarsa napabilirki hintliler🤣🤣🤣

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,979
792
113
bunların asıl mevzusu nedir dostlar . bilenler aydınlatırsa sevinirim
Dost keşmir olayı bir kaç terörist nereli olduğu bilinmiyor hindistanin keşmir bölgesindeki turistleri vuruyorlar hintlilerse pakistanlilae yaptı diyor pakistanda yok diyor iki taraf olan bütün anlaşmalarini iptal etti sinirlara asker çektiler olay bu

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Tarih boyu bizden kardeşliğini esirgememiş ve her fırsatta Azerbaycan Türkiye kardeşliğini eksik bulup bende bu ailenin içindeyim diyen ve Türkiyenin nükleer ile tehdit edildiği dönemde Türkiye'de yoksa bende var o halde Türkiye'de de var diyen kardeş ülkemiz Pakistana Allah yardım etsin. Boş yorum yapan kardeşlerim lütfen biraz tarih okuyun.

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Pakıstan demıs bıze zarar gelırse bu gezegende kımseyı sag bırakmayız

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
Yabancının malı da , savaşı dafikfiki de dert oluyor bize.Bu ülkede çok daha büyük bir savaş var, ortalık yangın yeri , biz nelerle uğraşıyoruz

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Yabancının malı da , savaşı dafikfiki de dert oluyor bize.Bu ülkede çok daha büyük bir savaş var, ortalık yangın yeri , biz nelerle uğraşıyoruz
Yanlış anlama dost ama işte tam senin gibi Pakistan için yabancı diyen tarih bilmezlereydi az önceki yazdığım

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Pakistan a yapılacak her türlü eylemi şiddetle kınıyoruz

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83
Bi ineğin burnu kanasa 3. Dünya savaşı çıkacak aq olaya bak 😂😂

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
bunlardan bir iş çıkmaz savaşan millet değiller

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
Yanlış anlama dost ama işte tam senin gibi Pakistan için yabancı diyen tarih bilmezlereydi az önceki yazdığım
Pakistan ve Hindistan zaten aynı halk diye biliyorum yakın zamanda son yüzyıl içinde ayrıldılar dini sebeplerden, çatışmalardan dolayı.Ayrica ayrı bir halk adı üstünde Pakistan, Hint aile grubu içinde yer alır etnik köken bakımından, bayrağındaki hilal yıldız yıldız seni şaşırtmasın 😆 Tarih bilmez dedin de sesli güldüm, umarım oraya kadar gelmemiştir

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
birbirlerini temizlesinler dünyadan ne güzel.

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Pakistan ve Hindistan zaten aynı halk diye biliyorum yakın zamanda son yüzyıl içinde ayrıldılar dini sebeplerden, çatışmalardan dolayı.Ayrica ayrı bir halk adı üstünde Pakistan, Hint aile grubu içinde yer alır etnik köken bakımından, bayrağındaki hilal yıldız yıldız seni şaşırtmasın 😆 Tarih bilmez dedin de sesli güldüm, umarım oraya kadar gelmemiştir
Kardesim seni aşağılamak değil niyetim ama zorluyorsun. Tarih birliği aynı kökene sahip insanlar için olan birşey değildir. Ben geçmişte bize karşı tavırlarından ve zor zamanimizda her daim yanımızda olmasından bahsediyorum falan filan ama kendimi boşa yoruyorum sanırım. Zira aynı frekansta değiliz. İyi forumlar.

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
Bize ne dediğin Pakistan kurtuluş şavaşında uçaklar dolusu yardım gönderen ülkedir.99 depreminde bizi yanlız bırakmayıp yardımımıza koşan ülkedir.hocalı katliyamını unutmayan ermenistanı,İsraili tanımayan ülkedir Pakistan insan bir şey hakkında yorum yaparken önce ölçüp tartması gerekir.
uçaklar dolusu yardım hemde 1920 lerde

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Bazı yorumlara bakıyorum da insan bu adamlarla aynı ülkede yaşadığına utanıyor arkadaş seninle aynı dine sahip ve seni kardeşi gibi gören bir ülke Pakistan Türkiye'nin doğudaki vilayetidir diyecek kadar sana sadık olan bir kardeşinin meselesine bukadar komik yazılar yazılması utanc verici yazık

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Bazı yorumlara bakıyorum da insan bu adamlarla aynı ülkede yaşadığına utanıyor arkadaş seninle aynı dine sahip ve seni kardeşi gibi gören bir ülke Pakistan Türkiye'nin doğudaki vilayetidir diyecek kadar sana sadık olan bir kardeşinin meselesine bukadar komik yazılar yazılması utanc verici yazık
Kardeşim ağzına sağlık gönlüme tercüman oldun

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
yalnız bu savaş kolay kolay bitmez çünkü hindistan indus a giden 3 su kaynağını çevircem diyor .bunu pakistanın kolay kolay kabul edebileceğini sanmıyorum