Dost keşmir olayı bir kaç terörist nereli olduğu bilinmiyor hindistanin keşmir bölgesindeki turistleri vuruyorlar hintlilerse pakistanlilae yaptı diyor pakistanda yok diyor iki taraf olan bütün anlaşmalarini iptal etti sinirlara asker çektiler olay bubunların asıl mevzusu nedir dostlar . bilenler aydınlatırsa sevinirim
Yanlış anlama dost ama işte tam senin gibi Pakistan için yabancı diyen tarih bilmezlereydi az önceki yazdığımYabancının malı da , savaşı dafikfiki de dert oluyor bize.Bu ülkede çok daha büyük bir savaş var, ortalık yangın yeri , biz nelerle uğraşıyoruz
Pakistan ve Hindistan zaten aynı halk diye biliyorum yakın zamanda son yüzyıl içinde ayrıldılar dini sebeplerden, çatışmalardan dolayı.Ayrica ayrı bir halk adı üstünde Pakistan, Hint aile grubu içinde yer alır etnik köken bakımından, bayrağındaki hilal yıldız yıldız seni şaşırtmasın 😆 Tarih bilmez dedin de sesli güldüm, umarım oraya kadar gelmemiştirYanlış anlama dost ama işte tam senin gibi Pakistan için yabancı diyen tarih bilmezlereydi az önceki yazdığım
Kardesim seni aşağılamak değil niyetim ama zorluyorsun. Tarih birliği aynı kökene sahip insanlar için olan birşey değildir. Ben geçmişte bize karşı tavırlarından ve zor zamanimizda her daim yanımızda olmasından bahsediyorum falan filan ama kendimi boşa yoruyorum sanırım. Zira aynı frekansta değiliz. İyi forumlar.Pakistan ve Hindistan zaten aynı halk diye biliyorum yakın zamanda son yüzyıl içinde ayrıldılar dini sebeplerden, çatışmalardan dolayı.Ayrica ayrı bir halk adı üstünde Pakistan, Hint aile grubu içinde yer alır etnik köken bakımından, bayrağındaki hilal yıldız yıldız seni şaşırtmasın 😆 Tarih bilmez dedin de sesli güldüm, umarım oraya kadar gelmemiştir
uçaklar dolusu yardım hemde 1920 lerdeBize ne dediğin Pakistan kurtuluş şavaşında uçaklar dolusu yardım gönderen ülkedir.99 depreminde bizi yanlız bırakmayıp yardımımıza koşan ülkedir.hocalı katliyamını unutmayan ermenistanı,İsraili tanımayan ülkedir Pakistan insan bir şey hakkında yorum yaparken önce ölçüp tartması gerekir.
ne yiyip içiyonuz hindistan gizli servisi dünyanın en güçlü 5 servisinden biridirAynen öyle pakistan osuruyla hindistani yok eder zaten ağa oraya göya operasyon yapmışlar yanlışlıkla olmuş göya
Kardeşim ağzına sağlık gönlüme tercüman oldunBazı yorumlara bakıyorum da insan bu adamlarla aynı ülkede yaşadığına utanıyor arkadaş seninle aynı dine sahip ve seni kardeşi gibi gören bir ülke Pakistan Türkiye'nin doğudaki vilayetidir diyecek kadar sana sadık olan bir kardeşinin meselesine bukadar komik yazılar yazılması utanc verici yazık