- 5,546
- 1,593
- 113
Aman arkadaşlar, kendinizi ateşe atmayin
görüntülü arama ile hesapları aktif ediyorlar kısacası onu yapamazlar ama bilgilerini alıp baska yerlere para karsılıgında verebilirler. ondan dolayı zaten hiç tanımadıgın siteden aranıp ismini söyleyen bir elemanla karsılasman normalben artık şeyden bile korkuyorum bazen siteye kyc yapıyoruz doğrulama için. adam bilgilerle benmişim gibi hesap açabilir ihale bana kalır o zman. ben kullanmıyorum mesela payfix papel vs hiç açmadım. o zman bunu yapsa kendimizi aklayabilirmiyiz
her sekilde ceza alıyorsun. hakim yemiyor.konuyu hortlatiyorum oncelikle bencede bu islere bulasmayin ama aklimada soyle bise geliyor hesabi bazilari sizin yaninizda islemler yapiyor para gelim gonderim olsun diyelim islemler bitince direk karakola gidip telefonum calindi banka hesap bilgilerim notlarimin icindeydi sifrelerimi unuttufum icin telelime yazmistim dese hemeb bankalari arayip telim calindi sifrelerim ele gecmis olabilir hesabimi dondurun dese sonradan mahkeneye cagrilinca telim calinmisti ayni gun icinde karakola gidip bildirdim bankalarimi aradim dese yonede ceza alirmi merak ediyorum![]()
yok zTen ben ceza alanlar boyle yapsaydi dedim hayatta isim olmaz bu tatz seylerlesakın ha. kesin hapis sonu
ben degil banka bilgilerini bobregimi satarim daha iyi o islere girmem borc en fazla bankaya olur bankada almak icin ugrasir durur bu is sakat is kimse bulasmasin zatenher sekilde ceza alıyorsun. hakim yemiyor.
kullandirtma daha iyi.