http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Kiralama Denilen Saçmalık

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,544
1,591
113
Aman arkadaşlar, kendinizi ateşe atmayin

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
992
113
Benim arkadaşta hapiste yaklasik 9 aydır. Binancetr ve yapı kredi kiralamış. Dolandirilanlar şikayet etmiş. En son 1 ay önce konuştuk davalar devam ediyormuş 28 tane dosya var demişti. 3 ayda 1,10 gün izne çıkıyor. Bakalım ne kadar ceza yiyecek. Dikkatli olun üç kuruş için hayatınızı karartmayın. Kiralayan adamlar 50 takla artırır gelen paraya ATM'den alır gider parayı veya kriptoda takla artırır izini kaybettirir olan size olur. Bu işlerin bir sürü dalı var. Atmciler atışcılar( temiz hesaplara para cektirenler) vs. Olan kiralayanlara oluyor.

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,305
2,657
113
ben artık şeyden bile korkuyorum bazen siteye kyc yapıyoruz doğrulama için. adam bilgilerle benmişim gibi hesap açabilir ihale bana kalır o zman. ben kullanmıyorum mesela payfix papel vs hiç açmadım. o zman bunu yapsa kendimizi aklayabilirmiyiz

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,979
1,284
113
ben artık şeyden bile korkuyorum bazen siteye kyc yapıyoruz doğrulama için. adam bilgilerle benmişim gibi hesap açabilir ihale bana kalır o zman. ben kullanmıyorum mesela payfix papel vs hiç açmadım. o zman bunu yapsa kendimizi aklayabilirmiyiz
görüntülü arama ile hesapları aktif ediyorlar kısacası onu yapamazlar ama bilgilerini alıp baska yerlere para karsılıgında verebilirler. ondan dolayı zaten hiç tanımadıgın siteden aranıp ismini söyleyen bir elemanla karsılasman normal :)

gurkan018

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
1,051
113
konuyu hortlatiyorum oncelikle bencede bu islere bulasmayin ama aklimada soyle bise geliyor hesabi bazilari sizin yaninizda islemler yapiyor para gelim gonderim olsun diyelim islemler bitince direk karakola gidip telefonum calindi banka hesap bilgilerim notlarimin icindeydi sifrelerimi unuttufum icin telelime yazmistim dese hemeb bankalari arayip telim calindi sifrelerim ele gecmis olabilir hesabimi dondurun dese sonradan mahkeneye cagrilinca telim calinmisti ayni gun icinde karakola gidip bildirdim bankalarimi aradim dese yonede ceza alirmi merak ediyorum :)

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,826
5,116
113
konuyu hortlatiyorum oncelikle bencede bu islere bulasmayin ama aklimada soyle bise geliyor hesabi bazilari sizin yaninizda islemler yapiyor para gelim gonderim olsun diyelim islemler bitince direk karakola gidip telefonum calindi banka hesap bilgilerim notlarimin icindeydi sifrelerimi unuttufum icin telelime yazmistim dese hemeb bankalari arayip telim calindi sifrelerim ele gecmis olabilir hesabimi dondurun dese sonradan mahkeneye cagrilinca telim calinmisti ayni gun icinde karakola gidip bildirdim bankalarimi aradim dese yonede ceza alirmi merak ediyorum :)
her sekilde ceza alıyorsun. hakim yemiyor.
kullandirtma daha iyi.

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
358
83
Hiçbir site veya aracı böyle hesap almaz dolandırıcılık kapors paraları aklıyorlar hayatınız yanar

gurkan018

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
1,051
113
her sekilde ceza alıyorsun. hakim yemiyor.
kullandirtma daha iyi.
ben degil banka bilgilerini bobregimi satarim daha iyi o islere girmem borc en fazla bankaya olur bankada almak icin ugrasir durur bu is sakat is kimse bulasmasin zaten :) sadece ceza alanlar boyle yapsaydi hemen kullandirip karakola gitseydi kudtulamazlarmiydi die dusundum

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,333
1,965
113
Hesabımı kiralamak isteyen olursa 1 m dolar vermeli ki değsin. 50 bin bile verseler içerde yatmaya degmez. Bazen mesaj geliyor kiralama için onları da şikayet etmek lazım