Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Blokesi

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
632
93
4 senedir icradayim
4 senemi 😅 benim bankalar trafik cezaları 2015 belli var icralar rahat 20 dosya vardr kimisi varlik şirketinde dosyalar 2020 kadar var hic bisi yapamiolar maliyede canı isterse dosya yenilio bloke icin oda alamiolar dediğim gbi ziraat kullandim ana hesaba çok para girdi çıktı anlık cekerdim vakifda öyle sorun yok yazdigi yazılar baktim uyapta sorumluluk almiyor pek vakif o konuda 2 senedir kullanirim öyle küçük paralar değil 3 5 bin birakirim karttan harcarim sıkıntı yok

baskan9367

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
240
123
43
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Baboş iki dakka tekrar bankanın uygulamasından yeni bir vadesiz hesap aç ordan hallet işini bende öyle hesabıma icra gelmiş yeni hesap açtım işimi öyle hallettim

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
632
93
Baboş iki dakka tekrar bankanın uygulamasından yeni bir vadesiz hesap aç ordan hallet işini bende öyle hesabıma icra gelmiş yeni hesap açtım işimi öyle hallettim
Her banka da yemiyor kardesim Heleki iş bankası 100 tane ac istersen hepsini kesior

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
2,366
113
Papara yokki taa 3 sene önce kapattım
Ayni sekil.is bankam ayni anda cekim yapman lazim atm de hesaba girip para cekme miktarini ayarliyorsun payfixten duser dusmez cekiyorsun 1 dakika maksimum vaktin var cok cektim hala da cekiyrm o sekilde

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
2,366
113
Is bankasi ayrica yemez ek hesap acip kaptirma bosuna

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Payfix çek maaş hesabına bloke konulmaz ordan çekersin çalışmıyorsan bilemem payfix e çekip birine fast yapıp ondan alabilirsin