- 2,422
- 1,370
- 113
Kardeşim o zaman popypara kart var onu talep et paparaninda var azbir kesinti ile halledersinAma sürekli de o olmazki gardaşim bı şekilde buna çözüm bulmam lazim
Kardeşim o zaman popypara kart var onu talep et paparaninda var azbir kesinti ile halledersinAma sürekli de o olmazki gardaşim bı şekilde buna çözüm bulmam lazim
Papara yokki taa 3 sene önce kapattımKardeşim o zaman popypara kart var onu talep et paparaninda var azbir kesinti ile halledersin
4 senemi 😅 benim bankalar trafik cezaları 2015 belli var icralar rahat 20 dosya vardr kimisi varlik şirketinde dosyalar 2020 kadar var hic bisi yapamiolar maliyede canı isterse dosya yenilio bloke icin oda alamiolar dediğim gbi ziraat kullandim ana hesaba çok para girdi çıktı anlık cekerdim vakifda öyle sorun yok yazdigi yazılar baktim uyapta sorumluluk almiyor pek vakif o konuda 2 senedir kullanirim öyle küçük paralar değil 3 5 bin birakirim karttan harcarim sıkıntı yok4 senedir icradayim
Baboş iki dakka tekrar bankanın uygulamasından yeni bir vadesiz hesap aç ordan hallet işini bende öyle hesabıma icra gelmiş yeni hesap açtım işimi öyle hallettimCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Her banka da yemiyor kardesim Heleki iş bankası 100 tane ac istersen hepsini kesiorBaboş iki dakka tekrar bankanın uygulamasından yeni bir vadesiz hesap aç ordan hallet işini bende öyle hesabıma icra gelmiş yeni hesap açtım işimi öyle hallettim
Ben garanti ile finansta öyle yapıyorum iş bankasını bilmeemHer banka da yemiyor kardesim Heleki iş bankası 100 tane ac istersen hepsini kesior
Kral mobilden tekrar bi hesap daha aç oraya cek sonra git qr la cek yeni hesaba 20 gunden önce bloke koyamaz bankaGelir idaresi başkanlığı koymuş
Ayni sekil.is bankam ayni anda cekim yapman lazim atm de hesaba girip para cekme miktarini ayarliyorsun payfixten duser dusmez cekiyorsun 1 dakika maksimum vaktin var cok cektim hala da cekiyrm o sekildePapara yokki taa 3 sene önce kapattım
Açtım baskan denemek için 50 attim kesildi hemenBaboş iki dakka tekrar bankanın uygulamasından yeni bir vadesiz hesap aç ordan hallet işini bende öyle hesabıma icra gelmiş yeni hesap açtım işimi öyle hallettim
Ustam hangi banka kullanıyorsun bilmiyorum da benim iki bankada icram var garanti yapı kredi ama ben o şekilde işimi hallediyorumAçtım baskan denemek için 50 attim kesildi hemen
Popypara kart var onu iste ondada var papara kart özelliği ATM den para cekmePapara yokki taa 3 sene önce kapattım
İş bankasıUstam hangi banka kullanıyorsun bilmiyorum da benim iki bankada icram var garanti yapı kredi ama ben o şekilde işimi hallediyorum
Usta demin biri demişti zaten iş bankasında yemiyor diye ama garanti falan sıkıntı olmuyorİş bankası
Payfix çek maaş hesabına bloke konulmaz ordan çekersin çalışmıyorsan bilemem payfix e çekip birine fast yapıp ondan alabilirsinCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor