Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşeyin Anlamsız Gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Yani hersey bos gelir yok olma korkusu var ayriyetten sevdiklerin olunce bi daha kavusamama dusuncesi yani zindanda olursun tanriya inan dinlere inanmak zorunda degilsin ama tanriya inan
Böyle bir mantık yok Tanrıya inan dinlere inanma tanrıya inan kitabına inanma böyle bir şey yok. İslam'a inanmadığı sürece Allah'a inanmamış olacak

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
135
43
İşte bu aferin sana, beklediğim hareketler geldi. Tam olarak bu işte dini yalanlayan cümleler, herkeste beyin yok mu bırader görmediğim şeye neden inanayım ben, görmeyi de boş ver hiçbir tarihsel kanıt yok Muhammed hakkında, fotoğrafını çizmek dahi yasak, çünkü şizofreni hastası bunu tüm hocalarınız biliyor ama Mercedes’ime bineyim sesimi çıkarırsam arabam gider diyor ve size kolpaları sıkmaya devam edıyor işte bu yüzden turkıye hiçbir zaman top seviyeye gelemedi gelemez
@Shellac ilgilenebilir miyiz konu banı yiyor yeni konuda tekrardan birilerine sataşmaya devam ediyor canı süresiz çekiyor sanırım
sana sağlam bir şey lazım ismini biliyorsun gireceği yeride biliyorsun neyse ban yemeleyim

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
Herkese merhaba. İçine düştüğüm psikolojik durumu paylaşmak istedim. Niye paylaştığımı da bilmiyorum.

Epey süredir yaşayan zombi gibiyim. Hayatta hiçbir maddi ve sağlık sorunum yok. Lakin birşeyler için çabalama azmim de hiç yok. Hayat çok anlamsız geliyor. İnsanları pek sevmiyorum. Bazen kendimi bile sevmiyorum.

İnsanlara uzaktan baktığım zaman milyonlarca köleden başka birşey göremiyorum. Hayata köle olmak için gelmiş milyonlara insan seli

23 yaşımdan sonra dinden de koptum. Yaşım 31. Burada kimseyle tartışmak istemiyorum fakat dinlerin insan icadı ve insanların avuntuları olduklarını düşünüyorum. Kimsenin inancına ters laf söylemek istemem ama düşüncem bu şekilde. Dolayısıyla dinden kopunca benim için hayatın ve çabalamanın da bir anlamı kalmadı

Çok büyük bosluktayım. Hiçbir maddi ve sağlık sorunum olmadığı halde. Hiçbir derdim olmadığı halde

Belki benim gibi insanlar da vardır diye paylaşmak istedim

Vay anasını konuya bak
Dine girmesen iyimiş ama
Benimde kuzen ateist adama ne anlatsam anlamıyor
Kardeşim 5 vakit namazını kılan biri
Tek ailede ben varım kumarbaz ve alkolik adam
Bilmiyorum 3 yıl önce böyle değildim
Herşey bir kızın beni evlenicekken terketmesi benimde şehir değiştirmemle başladı
Ama hayatta her zaman bi amacım oldu
Kendim raple ilgileniyorum, beste yazıyorum canım sıkıldıkça şarkı yapıyom
Hadi hiç olmadı hayatta her zaman para bulma uğraşındayım her zaman
Hatırlamıyorum para bulmak için uğraşmadığım bi günü varkende, yokkende
Ne diyim bazen senin düştüğün bu psikolojik duruma bende düşüyorum
ama sadece alkollüyken
Bulunur bakılır bir çaresine herşeyin
Herşeyi kafaya takmayıp sadece yaşamak lazım ...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,478
11,678
113
Vay anasını konuya bak
Dine girmesen iyimiş ama
Benimde kuzen ateist adama ne anlatsam anlamıyor
Kardeşim 5 vakit namazını kılan biri
Tek ailede ben varım kumarbaz ve alkolik adam
Bilmiyorum 3 yıl önce böyle değildim
Herşey bir kızın beni evlenicekken terketmesi benimde şehir değiştirmemle başladı
Ama hayatta her zaman bi amacım oldu
Kendim raple ilgileniyorum, beste yazıyorum canım sıkıldıkça şarkı yapıyom
Hadi hiç olmadı hayatta her zaman para bulma uğraşındayım her zaman
Hatırlamıyorum para bulmak için uğraşmadığım bi günü varkende, yokkende
Ne diyim bazen senin düştüğün bu psikolojik duruma bende düşüyorum
ama sadece alkollüyken
Bulunur bakılır bir çaresine herşeyin
Herşeyi kafaya takmayıp sadece yaşamak lazım ...
Dedim gitsin mutlu sonlu masaja

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Şu manada diyorum. Gidip bir telefoncudan telefon alırken o ürünü yağlayıp ballayacağını bilerek gidersin öyle değil mi. Bu insanların gelir kapısı da din satmak. O sebepten dolayı dini din adamından değil dinsizden öğrenirsin dedim. Çünkü din adamının menfaati var ama dinsizin yok
Son dönem de çok fazla türediler bende görüyorum videolarını çok yanlış ifadeler kullanıyorlar.

"İşte o kimseler ki, Allah'ın indirdiği Kitap'tan bir şeyi gizleyip onu az bir bedelle satarlar. Onların karınlarına indirdikleri ancak ateştir. Kıyamet günü Allah onlarla konuşmaz, onları temize çıkarmaz. Onlar için elem verici bir azap vardır."

(Bakara Suresi, 1

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Pili bitti herhalde bilimsel açıklaması olan arkadaşın hala ortalıkta yok araştırma yapıyordur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...