Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşeyin Anlamsız Gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
dostum beklediğin somutluk nedir haşa allah gelip seninle çay mı içsin ahahah sizin bu kafalarla nasıl sokakta karşıdan karşıya geçiyorsunuz
İşte bu aferin sana, beklediğim hareketler geldi. Tam olarak bu işte dini yalanlayan cümleler, herkeste beyin yok mu bırader görmediğim şeye neden inanayım ben, görmeyi de boş ver hiçbir tarihsel kanıt yok Muhammed hakkında, fotoğrafını çizmek dahi yasak, çünkü şizofreni hastası bunu tüm hocalarınız biliyor ama Mercedes’ime bineyim sesimi çıkarırsam arabam gider diyor ve size kolpaları sıkmaya devam edıyor işte bu yüzden turkıye hiçbir zaman top seviyeye gelemedi gelemez

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
İşte bu aferin sana, beklediğim hareketler geldi. Tam olarak bu işte dini yalanlayan cümleler, herkeste beyin yok mu bırader görmediğim şeye neden inanayım ben, görmeyi de boş ver hiçbir tarihsel kanıt yok Muhammed hakkında, fotoğrafını çizmek dahi yasak, çünkü şizofreni hastası bunu tüm hocalarınız biliyor ama Mercedes’ime bineyim sesimi çıkarırsam arabam gider diyor ve size kolpaları sıkmaya devam edıyor işte bu yüzden turkıye hiçbir zaman top seviyeye gelemedi gelemez
Dıncılere bakıp allah yok dıosan allah yardımcın olsun kıral ınsan bencıldır parayı gorunce tozutan varlıktır dengeleri şaştırırya hani para denen ıllet

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,061
13,755
113
Ben tanrılara inanmam zaten ben tek olan Allah a inanirim dost ben ole olaylara sahit oldum ki bu konuda yazarsam millet deli der bana şeksiz şüphesiz Allah vardır buna inan kurani kerim de ole şaheser örnekler verilmiş ki kalp gözü açık olan insanlar bu lafları bir insan yazamaz kanaatindeler bi tarafta biri gelip diyorki sen ölünce yok olacan çürüyüp gidecen bi tarafta diyorki hayır sen ölsen bile tekrar dirileceksin bir umut veriyor insana kabir alemi yalnızlıklar alemdir girdin mi içine çıkamazsin artik onun için yoku inkar etme bir yaratıcının olduğunu kabul et ustad Said nursi kitapları var sen bütün aradığın cevapları o kitaplarda bulursun benim burda birsey yazmama gerek yok iman insanı insan eder belki de sultan eyler sen sultan olmak icin uğraş yok olmak için değil hayırlı akşamlar sana
Benim yazmak istediklerimi sen yazmışsın kardeşim çok değil 1 ay namaz kılsa kaçırmadan bak nasıl boşluktan çıkıp içi huzurla dolacak istese de birakamayacak

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,503
5,096
113
Ayetlere bakamıyorsun ki habire değişiyor. Bir bilimsel tez ortaya atılıyor. Bir bakıyorsun fişmanca ayetin lafızlarıyla oynanarak bak burada söylüyor işte deniyor. Eskiden neden 100 lerce yıldır başka türlü çevriliyordu peki diyorsun sen onu boşver buna bak diyor :)
bak hala başkasına bakıyosun dost senın okuman yazman var anlama kapasıtende var beynınde var gozlerınde var senin kimsenin dedigine veya soyledıgıne ıhtıyacın yokkı

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Arkadaşlar konu boka sardı :) Bizler medeni bir şekilde bu konuları tartışabilecek bir seviyede hala değilmişiz henüz

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,061
13,755
113
Hz Muhammed (s.a.v) ağzına alırken bismillah cek terbiyesizlik etme

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
bak hala başkasına bakıyosun dost senın okuman yazman var anlama kapasıtende var beynınde var gozlerınde var senin kimsenin dedigine veya soyledıgıne ıhtıyacın yokkı
Çok farklı ayet mealleri var dostum. Senin okuman yazman var diyorsun. Hırsızın kolunu kesin ayetini bile mecaz olarak değerlendiren mealciler var. Hırsızlık yapmasının önünü kesin manasında söylüyor diyor adam. Anlatabildim mi. İşin içinden çıkamazsın. Bir tanesi de de salat kelimesinin bir manası da yardımlaşmaktır. Tek manası namaz değildir. İnsanlar malından vermek istemediklerinden namaza çevirmişlerdir diyor

Bunun sonu yok :) İşin içinden çıkılamadığı için birsürü farklı mezhepler var zaten

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,061
13,755
113
Daha dün ban yemedin mi akıllanmadın belli muhattabım değilsin Muhammed hakkında da bana akıl verme herkesin dini kendine benım için Muhammed bir yalandan ibarettir, bismillahı da sen çek bır daha mıllete akıl verırken görmeyeyim seni
Ergenlikten cikamamissin

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,503
5,096
113
top sevıyesıne gelmeyız bız toplara karsıyız

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,061
13,755
113
Daha dün ban yemedin mi akıllanmadın belli muhattabım değilsin Muhammed hakkında da bana akıl verme herkesin dini kendine benım için Muhammed bir yalandan ibarettir, bismillahı da sen çek bır daha mıllete akıl verırken görmeyeyim seni
İnancın olmayabilir ama dinimizi sembol eden peygamber e laf edemezsin bunun elbet hesabı sorulur senden boyundan büyük laf konuşma

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Din kişinin kendi ile tanrı arasında ki bağdır kısaca bu kimseyi ilgilendirmez ancak cumhuriyet ile yönetilen bir toplumda neden yeni doğan bebekler sırf Muhammed olarak söylenen şahsa mantıklı geldiği için sünnet edilir. Bana bunu açıkla en basitinden. Çok fazla kurcalamaya gerek yok, hiçbir açıklaması yok. Sünnet sonucu çoğu penis seks sırasında yeteri kadar zevk alamıyor, bu bilimsel olarak kanıtlanan somut bir delildir Google üzerinden istediğin kaynağa bakabilirsin bu konu hakkında. Ayrıca madem Tanrı bizi kusursuz yaratmıştı neden sünnet oluyor insanlar henüz kendini tanımadan, başkalarının rızası ile.
Bana böyle gel beni tanımana da gerek yok onu da belirtmiş olayım ayriyetten kısa bir araştırma yaptım ve söylediğin şeyin bilimsel olarak kanıtlanmadığını öğrendim varsa elinde delilin lütfen sun ve yeni doğan bebekleri Peygamber Efendimize mantıklı geldiği için değil Hz. İbrahim'den miras kaldığı için temizliğin sembolik kulluk göstergesidir. eğer benden bir delil istersen https://www.aap.org/ https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0090429503009269 https://academic.oup.com/smoa/article/8/4/577/6956606?login=false https://academic.oup.com/jsm/article-abstract/10/11/2644/6939976?login=false buradan kontrol edebilirsin eğer kesin bir şekilde bilimsel olarak kanıtlanan dediğin cümlenün gerçekliliği varsa lütfen delili ile sun

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
İddiayı ben koymadım ki. 1950'li yıllardan önceki ve sonrakilere bakarsan ne demek istediğimi görürsün. Ne iddiası. Bilimsel mucize çıkartmak için habire kelime lafızlarıyla oynanıyor

1920'li yılların sonlarında evrenin genişlediği tezi ortaya atılmazdan önce neden böyle çevrilmiyordu o zaman. Böyle mucize mi olur
Bunu nereden biliyorsun dostum bende onu soruyorum işte bu böyle oldu tamam mı diyelim delil yok bir şey yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
Bana böyle gel beni tanımana da gerek yok onu da belirtmiş olayım ayriyetten kısa bir araştırma yaptım ve söylediğin şeyin bilimsel olarak kanıtlanmadığını öğrendim varsa elinde delilin lütfen sun ve yeni doğan bebekleri Peygamber Efendimize mantıklı geldiği için değil Hz. İbrahim'den miras kaldığı için temizliğin sembolik kulluk göstergesidir. eğer benden bir delil istersen https://www.aap.org/ https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0090429503009269 https://academic.oup.com/smoa/article/8/4/577/6956606?login=false https://academic.oup.com/jsm/article-abstract/10/11/2644/6939976?login=false buradan kontrol edebilirsin eğer kesin bir şekilde bilimsel olarak kanıtlanan dediğin cümlenün gerçekliliği varsa lütfen delili ile sun
Delille gelmen güzel, okuyayım geleyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...