- 106
- 30
- 28
Dehşet dopamin salgılatıyor kör ediyor adamı kumarHayatımıza anlam katacak işler yapmıyoruz ondan çok kötü bir hastalık bu kumar farkındayız hâlâ devam ediyoruz
Dehşet dopamin salgılatıyor kör ediyor adamı kumarHayatımıza anlam katacak işler yapmıyoruz ondan çok kötü bir hastalık bu kumar farkındayız hâlâ devam ediyoruz
Aynen öyle. Öyle görmek istedikleri için, öyle yaşamak istedikleri için, böyle deyip maalesef büyük bir boşluğa dusebiliyorlar dediğim gibi Allah yar ve yardımcısı olsun inşallahHayatta binbir türlü bok yemiş bir adam, dinden kopunca oh be ahiret günü hesabı falan da yok zaten diye kendini rahatlatabilir ve mutlu bile olabilir.
Fakat benim hayatımda tek bir sabıkam bile yok. Kimsenin tavuğuna kış demişliğim kimseye yan gözle bakmışlığım yok. Yani dinden kopmak benim gibi insanları mutlu etmez. Mutsuz eder
İmzamı attım 😂 amaç kalan günümü doldurmak.Herkese merhaba. İçine düştüğüm psikolojik durumu paylaşmak istedim. Niye paylaştığımı da bilmiyorum.
Epey süredir yaşayan zombi gibiyim. Hayatta hiçbir maddi ve sağlık sorunum yok. Lakin birşeyler için çabalama azmim de hiç yok. Hayat çok anlamsız geliyor. İnsanları pek sevmiyorum. Bazen kendimi bile sevmiyorum.
İnsanlara uzaktan baktığım zaman milyonlarca köleden başka birşey göremiyorum. Hayata köle olmak için gelmiş milyonlara insan seli
23 yaşımdan sonra dinden de koptum. Yaşım 31. Burada kimseyle tartışmak istemiyorum fakat dinlerin insan icadı ve insanların avuntuları olduklarını düşünüyorum. Kimsenin inancına ters laf söylemek istemem ama düşüncem bu şekilde. Dolayısıyla dinden kopunca benim için hayatın ve çabalamanın da bir anlamı kalmadı
Çok büyük bosluktayım. Hiçbir maddi ve sağlık sorunum olmadığı halde. Hiçbir derdim olmadığı halde
Belki benim gibi insanlar da vardır diye paylaşmak istedim
Bir de mucize çıkartanlar var ayetlerden. Zariyat 47. ayette çok uzun yıllar boyunca ''genişlik' kelimesi, Allah'ın kudretinin büyüklüğünün genişliği masasında kullanıldı fakat gel gör ki 1950'li yıllardan sonra o ayetteki ''genişlik'' kelimesi, evrenin sürekli genişlediğini söylüyor manasında çevrilmeye başlandı. Oradan da kuran'ın tanrısal bir varlık tarafından geldiğini ispatlayacaklar çünküKuranı tam acıklayacak adam bulamassınkı dost hele gunumuzde ama kıyamete kadar olan bi kitabında bir kaç ayeti insanı ikilemde bırakması normal gibi
Ben örnek vermek için öyle bir ibare kullandım ben Müslümanım ve tabi ki haşa diyeceğim sen aklını çok yorma zaten biraz vardır onu da kumar için kullanıyorsun ve bilmediğin halde o basit laptopumdan yazıyorumTanrının olup olmadığını elindeki o basit telefondan yazarken bile (haşa) yazan şahıstan bahsettim dostum ben tanımıyorum şahsı etıketlemedım o yuzden
Ortaya bir iddia koydun genişlik kelimesi böyleydi böyle oldu diye bir kanıtın var mı? Eğer var ise açıklarsan sevinirimBir de mucize çıkartanlar var ayetlerden. Zariyat 47. ayette çok uzun yıllar boyunca ''genişlik' kelimesi, Allah'ın kudretinin büyüklüğünün genişliği masasında kullanıldı fakat gel gör ki 1950'li yıllardan sonra o ayetteki ''genişlik'' kelimesi, evrenin sürekli genişlediğini söylüyor manasında çevrilmeye başlandı. Oradan da kuran'ın tanrısal bir varlık tarafından geldiğini ispatlayacak çünkü
Şimdi bazı müslüman arkadaşlar belki kızacaklar ama bu hokkabazlık değil de ne
gel dc hayırdır aŞimdi beni zorla ayetlere sokacan sonra da konu kapanacak![]()
Ama yaratıcının varlığını yokluğunu tartışmayan birine şu tesadüf olabilir mi bu tesadüf olabilir mi diye örnekler veriyorsun dostumBen örnek vermek için öyle bir ibare kullandım ben Müslümanım ve tabi ki haşa diyeceğim sen aklını çok yorma zaten biraz vardır onu da kumar için kullanıyorsun ve bilmediğin halde o basit laptopumdan yazıyorum
Din kişinin kendi ile tanrı arasında ki bağdır kısaca bu kimseyi ilgilendirmez ancak cumhuriyet ile yönetilen bir toplumda neden yeni doğan bebekler sırf Muhammed olarak söylenen şahsa mantıklı geldiği için sünnet edilir. Bana bunu açıkla en basitinden. Çok fazla kurcalamaya gerek yok, hiçbir açıklaması yok. Sünnet sonucu çoğu penis seks sırasında yeteri kadar zevk alamıyor, bu bilimsel olarak kanıtlanan somut bir delildir Google üzerinden istediğin kaynağa bakabilirsin bu konu hakkında. Ayrıca madem Tanrı bizi kusursuz yaratmıştı neden sünnet oluyor insanlar henüz kendini tanımadan, başkalarının rızası ile.ne söylemişim yardımcı olur musun![]()
İddiayı ben koymadım ki. 1950'li yıllardan önceki ve sonrakilere bakarsan ne demek istediğimi görürsün. Ne iddiası. Bilimsel mucize çıkartmak için habire kelime lafızlarıyla oynanıyorOrtaya bir iddia koydun genişlik kelimesi böyleydi böyle oldu diye bir kanıtın var mı? Eğer var ise açıklarsan sevinirim
konu sahibini tanımamakla beraber bazı yerlere hak verdım, tanrının olduğuna inancım tam olmasına rağmen Muhammed İsa ve kalan diğer peygamberlere ben inanmıyorum arkadaşlar. Hatta bazı kaynaklarda detaylı araştırma yaptığınızda şöyle şeyler okuyabilirsiniz
“Muhammed gerçekten de vardı ancak gerçek bir şizofreniydi ve gördüğü rüyaları topluma anlatarak cahil arap halkını kandırdı”
Mantık nedir diye sorsam cevap verebilir misin?
bu adamlar temel seviye mantık bilmiyor ondanPeygamberlere yapılmamış bir şey mi onlar her ayet okuduklarında inanmayanlar alay ederek bunlar hanginizin imanını arttırdı diyip alay ediyorlardı inananlar ve peygamberle Kuran'da geçiyor varsın bir peygamberin başına gelen benimde başıma gelsin.
dostum beklediğin somutluk nedir haşa allah gelip seninle çay mı içsin ahahah sizin bu kafalarla nasıl sokakta karşıdan karşıya geçiyorsunuzDinlerin tamamen kolpa olduğunun kesin kanıtı işte budur. Hiçbir dindar benim soracağım sorulara somut deliller ile cevap veremez, dalgaya alıp geçiştirmeye çalışırlar 😆
bak şimdi bi tane musluman varmış sabah akşam namaz kılar oruç tutarmış sonra bi bakmışlar adam hrıstıyan yani ajan numaradan yapıyomuş bunları o yuzden sen ona buna hatta çogu hocaya muslumana bakma sen sadece kalbıne beynıne ve ayetlere bak çünkü sadece sen kendınden sorumlusun ben ınan veya ınanma demem o işleri bıraktım cunku herkesın oz ıradesı sadece banada sıstem bozuk gelıyo ondan yazdımBir de mucize çıkartanlar var ayetlerden. Zariyat 47. ayette çok uzun yıllar boyunca ''genişlik' kelimesi, Allah'ın kudretinin büyüklüğünün genişliği masasında kullanıldı fakat gel gör ki 1950'li yıllardan sonra o ayetteki ''genişlik'' kelimesi, evrenin sürekli genişlediğini söylüyor manasında çevrilmeye başlandı. Oradan da kuran'ın tanrısal bir varlık tarafından geldiğini ispatlayacaklar çünkü
Şimdi bazı müslüman arkadaşlar belki kızacaklar ama bu hokkabazlık değil de ne
dc nick at öyle konuşuurm la olmuyor gel gösterİddiayı ben koymadım ki. 1950'li yıllardan önceki ve sonrakilere bakarsan ne demek istediğimi görürsün. Ne iddiası. Bilimsel mucize çıkartmak için habire kelime lafızlarıyla oynanıyor
1920'li yılların sonlarında evrenin genişlediği tezi ortaya atılmazdan önce neden böyle çevrilmiyordu o zaman. Böyle mucize mi olur
Ayetlere bakamıyorsun ki habire değişiyor. Bir bilimsel tez ortaya atılıyor. Bir bakıyorsun fişmanca ayetin lafızlarıyla oynanarak bak burada söylüyor işte deniyor. Eskiden neden 100 lerce yıldır başka türlü çevriliyordu peki diyorsun sen onu boşver buna bak diyorbak şimdi bi tane musluman varmış sabah akşam namaz kılar oruç tutarmış sonra bi bakmışlar adam hrıstıyan yani ajan numaradan yapıyomuş bunları o yuzden sen ona buna hatta çogu hocaya muslumana bakma sen sadece kalbıne beynıne ve ayetlere bak çünkü sadece sen kendınden sorumlusun ben ınan veya ınanma demem o işleri bıraktım cunku herkesın oz ıradesı sadece banada sıstem bozuk gelıyo ondan yazdım
Yav ne bılem nıe sunnet olduk peygamberden gelen bı lutufmus gelenegı devam ettırıoz ıste aw sureklıde zevk veren pıpının kesıldıgını yazıonuz sapıkmısınız bu ateıstlerınde baska malzemesı yok yok egrı kemık yok kuyruk sokumumuz nıye var. Nıye varsa nıye var aw sen sor dıye var hersey bakıldıgında cok basıtmıs gıbımı gorunmesı lazım belkı ınsanlık mılyonluk evrımın sonucu geldı allahta boyle olmasını ıstedı evrım demek allah nıye yok demek sızın ıcın aw gıdın dunyadakı esıtsızlıkten bahsedın mıllet aclıktan cocuklar beslenememekten ölüyo dıyın allah buna nası goz yumuyo dıyıp allaha ısyan edın ben oyle yapıom. Bılımden entel ornekler vermeyın yok bıgbang yok bılmemne. Belkıde allah bıgbangla baslamak ıstedı belkıde mılyonluk evrım sonucu ınsanlık basladı koskoca allah ne dıyecenŞaheser bir vucutsa niye sünnet oluyoruz dini söylemlere bakarak.penisin zevk veren koruyucu kılıfını neden alıyoruz.niye gözü koruyan göz kapağını almıyoruz da orayı kestiriyoruz.vucud muhteşemse omurgamiz neden eğri sürekli bel sıkıntıları siz sıkıntıları boyun ağrıları yaşıyoruz.