- 3,180
- 1,375
- 113
kral at işte gönlünden geçen 6 kişiye herkes yatsın uyusunBuyur kardeşim
kral at işte gönlünden geçen 6 kişiye herkes yatsın uyusunBuyur kardeşim
Yemin ederim 1 kere cikmisligim yokOrda çıkmıyorum ben be karıştırma ortaligi
Sana çıkmadı reisOnline Kura Çek | Çekiliş Yap
Programsız, hızlı ve eğlenceli online kura çekin, çekiliş yapın, şanslı olan kazansın. Adayları yaz, kaç kişinin kazanacağını belirle. Çoklu Kura Çek.onlinekura.com
Ey maşallah verdiyse çek bizler gibi hataya düşme, borç harç öde güle güle harcaİyi geceler,
25K çekim talebi verdim, ismimi yazarken Muhammmet yazdığım için reddedildi. Neyse düzeltilmesini beklerken oyuna gireyim dedim.
Jackpot patladı ilk kez. Gönül daha fazlasını isterdi ama buna da şükür.Ekli dosyayı görüntüle 728958Ekli dosyayı görüntüle 728959
Bence 1 den 10 kadar 5 tane sayı tut yazanlara verBuyur kardeşim
Dost bu saatte çekiliş yapılmaz büyük ihtimalle sen seçip dagitsan kimse gönül koymaz 9 kişi secip
Bazen iyi oluyor açıp ana bacı sövüp rahatlıyorsun orda da kuryenet çıkıyo sansa davalık oluyoruz küfrettik diye bizim şans her yerden kapanmış dostKanka ben cozdum o arama isini filan gunde nadir 3 arama geliyor. Onceden susmuyordu telefon. Gelene basiyorun engeli. İyice kafamiz yandi aw
Haysgagagsdggz 2 kere kazandım awwwSana çıkmadı reis
Aga içinden geçeni yaz kimse sana niye secmedin demezBuyur kardeşim
Adil bı kura olmuşSana çıkmadı reis
Ahirete yatirim promosyonu varmış Enişte. Öbür tarafta bile dedelere yatirim yapan cennete gidiyormuşBizim hayatımız sıkılmış portakal gibi dost tadı tuzu yok posası kaldı sadece ölümüze bile her gün 100 siteden arama geliyor pöstekimiz bile kıymetli
bence aktif olanlar attığın postu beğensin çekiliş yap reis en mantıklısı bu gibiBuyur kardeşim