- 13,521
- 7,468
- 113
Kim elledi len gtümü 😁 56 oldu ortalık 😂
Shellac yokki uyumuştur
Tebriklerİyi geceler,
25K çekim talebi verdim, ismimi yazarken Muhammmet yazdığım için reddedildi. Neyse düzeltilmesini beklerken oyuna gireyim dedim.
Jackpot patladı ilk kez. Gönül daha fazlasını isterdi ama buna da şükür.Ekli dosyayı görüntüle 728958Ekli dosyayı görüntüle 728959
anladımKamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
Bizim hayatımız sıkılmış portakal gibi dost tadı tuzu yok posası kaldı sadece ölümüze bile her gün 100 siteden arama geliyor pöstekimiz bile kıymetliSurunmemek icin surdurmek lazim dost. Dedigimi yap, yaptigimi yapma derler adama 🤣
Yok zaten gündüz yaparShellac yokki uyumuştur
2 adımda adam başı 1k yaparız onu herkesin cebi para görürÖyle diyorlar
Bana cikarsa o iban birakan cocuga at kral. Adam acindan ölecek
5 dk önce aktifmis gelir birazdanShellac yokki uyumuştur
Yok zaten gündüz yapar
Dost çekilişi yarın yapacak dedi5 dk önce aktifmis gelir birazdan
Burdan yapabilirsin arzu edersenOnline Kura Çek | Çekiliş Yap
Programsız, hızlı ve eğlenceli online kura çekin, çekiliş yapın, şanslı olan kazansın. Adayları yaz, kaç kişinin kazanacağını belirle. Çoklu Kura Çek.onlinekura.com
Kimse çekiliş yapmaz bu konuya dağıtacaksın kendin
Buyur kardeşimBenim bir fikrim var ama
Kanka ben cozdum o arama isini filan gunde nadir 3 arama geliyor. Onceden susmuyordu telefon. Gelene basiyorun engeli. İyice kafamiz yandi awBizim hayatımız sıkılmış portakal gibi dost tadı tuzu yok posası kaldı sadece ölümüze bile her gün 100 siteden arama geliyor pöstekimiz bile kıymetli
Orda çıkmıyorum ben be karıştırma ortaligiOnline Kura Çek | Çekiliş Yap
Programsız, hızlı ve eğlenceli online kura çekin, çekiliş yapın, şanslı olan kazansın. Adayları yaz, kaç kişinin kazanacağını belirle. Çoklu Kura Çek.onlinekura.com