Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşey Nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,522
7,473
113
Kim elledi len gtümü 😁 56 oldu ortalık 😂

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
anladım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Surunmemek icin surdurmek lazim dost. Dedigimi yap, yaptigimi yapma derler adama 🤣
Bizim hayatımız sıkılmış portakal gibi dost tadı tuzu yok posası kaldı sadece ölümüze bile her gün 100 siteden arama geliyor pöstekimiz bile kıymetli

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,573
7,283
113
Bizim hayatımız sıkılmış portakal gibi dost tadı tuzu yok posası kaldı sadece ölümüze bile her gün 100 siteden arama geliyor pöstekimiz bile kıymetli
Kanka ben cozdum o arama isini filan gunde nadir 3 arama geliyor. Onceden susmuyordu telefon. Gelene basiyorun engeli. İyice kafamiz yandi aw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...