Bencede gözünü açmasi gerekGörmez o zaman
ENİŞTESağda solda sürdürülebilir kumar diye konuşan adama yüksek lisansı nerden yaptın diye sorarlar dost dikkat et açık verme
Yoksa bizi seçmezBencede gözünü açmasi gerek
şakşuka🤣Bu mesaja şakşuka şaka da şuka yazan ilk 6 kişiye atacak @Saulalvarez
2k mı dağıtım paramız Ferdi kardeşimBu mesaja şakşuka şaka da şuka yazan ilk 6 kişiye atacak @Saulalvarez
Surunmemek icin surdurmek lazim dost. Dedigimi yap, yaptigimi yapma derler adama 🤣Sağda solda sürdürülebilir kumar diye konuşan adama yüksek lisansı nerden yaptın diye sorarlar dost dikkat et açık verme
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkeseBu mesaja şakşuka şaka da şuka yazan ilk 6 kişiye atacak @Saulalvarez
Yoksa bize atamazYoksa bizi seçmez
şaka şuka😀Bu mesaja şakşuka şaka da şuka yazan ilk 6 kişiye atacak @Saulalvarez
Öyle diyorlar2k mı dağıtım paramız Ferdi kardeşim
Reis birakta diğer adamları seçsin günde 10 kişi seciyo seni zaten hiç yorulmuyosun valla helalYoksa bizi seçmez
Muallebeciye selamKamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese