http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 / Kasa 5k Hedef 20-25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,844
89,041
113
Balıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan de
Pardon betboxta 180 bete 120k atmıştı dede ama 40k yüklemiştim zaten 8 kere 5k aldım ödemedi berbat ödedi yani 180 e çektim beti son 1k kala ödemişti

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,716
15,581
113
Balıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan de
Valla enişte istersen tek tek rapley atayım birde akşama kadar heycanla bekledim 6 oyun en düşük bet 14 en yüksek 30 dedim bı 20 alırız heralde akşam sırayla açtım 1 dal.sigara bitene kadar izlemsi bitti

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Lübnanda 175 sayı olurmu sona geldik ya

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,844
89,041
113
Zengin adamın hali bir başka profilden anlamak lazımdı aslında bizim hatamız hahahahaha
Bizim ki Çingene işi şimdi zordayız ağlarız sızlarız para olduğu zaman yine düşünmeden harcarız dolarla oynadık o bizi bitirdi işte try bakiye göstersek oynarken bu halde olmazdık 1000 dolar yüklüyorum 3000 oluyor rulette hala oynuyorum bu kafa iyi kafa değil try oldumu bari çekiyoruz

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,716
15,581
113
Bizim ki Çingene işi şimdi zordayız ağlarız sızlarız para olduğu zaman yine düşünmeden harcarız dolarla oynadık o bizi bitirdi işte try bakiye göstersek oynarken bu halde olmazdık 1000 dolar yüklüyorum 3000 oluyor rulette hala oynuyorum bu kafa iyi kafa değil try oldumu bari çekiyoruz
Miktar göze az geliyor biri yanında olup kura çevirse çekersin belkide

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Ftn cikis amaci o bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...