- 4,158
- 1,837
- 113
@heineken00 sabaha baslar miyiz dost
5 bilemedin 10 dk ya sende
@heineken00 sabaha baslar miyiz dost
Pardon betboxta 180 bete 120k atmıştı dede ama 40k yüklemiştim zaten 8 kere 5k aldım ödemedi berbat ödedi yani 180 e çektim beti son 1k kala ödemiştiBalıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan de
Helal eniste ne zman yasandi buPardon betboxta 180 bete 120k atmıştı dede ama 40k yüklemiştim zaten 8 kere 5k aldım ödemedi berbat ödedi yani 180 e çektim beti son 1k kala ödemişti
Valla enişte istersen tek tek rapley atayım birde akşama kadar heycanla bekledim 6 oyun en düşük bet 14 en yüksek 30 dedim bı 20 alırız heralde akşam sırayla açtım 1 dal.sigara bitene kadar izlemsi bittiBalıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan de
Ben sert oynarım suvatım 500k yı yerim 5 saatte sen bize ne bakıyorsunHelal eniste ne zman yasandi bu
Gece gece ne maaşı memurmusun arkadaşİlk defa maaş geç yattı inanılır gibi değil. Atıyorum şimdi beklettim kusura bakmayın
La bu kadar ugursuz uçağa baksa düşürür sen Burda maaş yatacak birazdan yüklicem deseydin pazartesi yatardı maasİlk defa maaş geç yattı inanılır gibi değil. Atıyorum şimdi beklettim kusura bakmayın
Zengin adamın hali bir başka profilden anlamak lazımdı aslında bizim hatamız hahahahahaBen sert oynarım suvatım 500k yı yerim 5 saatte sen bize ne bakıyorsun
Atmada da sorun yasadi eniste puahha dur daha basina ne gelicekLa bu kadar ugursuz uçağa baksa düşürür sen Burda maaş yatacak birazdan yüklicem deseydin pazartesi yatardı maas
Bizim ki Çingene işi şimdi zordayız ağlarız sızlarız para olduğu zaman yine düşünmeden harcarız dolarla oynadık o bizi bitirdi işte try bakiye göstersek oynarken bu halde olmazdık 1000 dolar yüklüyorum 3000 oluyor rulette hala oynuyorum bu kafa iyi kafa değil try oldumu bari çekiyoruzZengin adamın hali bir başka profilden anlamak lazımdı aslında bizim hatamız hahahahaha
Maaş demeyin bana adamın biri aklıma geliyor 500 tokatladı bizi geçen hahahahahaAtmada da sorun yasadi eniste puahha dur daha basina ne gelicek
Miktar göze az geliyor biri yanında olup kura çevirse çekersin belkideBizim ki Çingene işi şimdi zordayız ağlarız sızlarız para olduğu zaman yine düşünmeden harcarız dolarla oynadık o bizi bitirdi işte try bakiye göstersek oynarken bu halde olmazdık 1000 dolar yüklüyorum 3000 oluyor rulette hala oynuyorum bu kafa iyi kafa değil try oldumu bari çekiyoruz
Kanka bize vermezsin ak puahahMaaş demeyin bana adamın biri aklıma geliyor 500 tokatladı bizi geçen hahahahaha
Selamlar kardeşim @Fterim1905Atmada da sorun yasadi eniste puahha dur daha basina ne gelicek
Ftn cikis amaci o benceBizim ki Çingene işi şimdi zordayız ağlarız sızlarız para olduğu zaman yine düşünmeden harcarız dolarla oynadık o bizi bitirdi işte try bakiye göstersek oynarken bu halde olmazdık 1000 dolar yüklüyorum 3000 oluyor rulette hala oynuyorum bu kafa iyi kafa değil try oldumu bari çekiyoruz
Abuzerden sonra sendeydi roll sırası geçen gün ama istenmeyen seyler oldu kayıp la bitti tümbet hırs yaptırdi bana ama haklısın sağlam adamlar varken kimelre veriyoruzKanka bize vermezsin ak puahah
Yok be zaten kripto kanalı dolu onlar sitelere fulgurpay koydu bak sitelerden gelen paraları topluyorlar kendi cüzdanlarında onların dümeni o yahu bizim ülke tam yolunacak kaz maalesefFtn cikis amaci o bence