- 4,158
- 1,837
- 113
bol şans herkes burada
hazır mısın asker
bol şans herkes burada
uyku tutmadı alışmışız gece ayakta durmayahazır mısın asker
uyku tutmadı alışmışız gece ayakta durmaya
Leş suvatım maalesef leş slotlar ödeme almak çok zor bildiğin bağış yapıyorsun tümbet te geçen hafta rulette 4500 yaptım 1k atıp yüzde 40 almıştım 11 el 20 x 5x arası verdiEniste herkes slotu birakmis gibi bir hava var sanki ben epeydir oynamiyom misal berbat ötesi oldugundan
İlk defa maaş geç yattı inanılır gibi değil. Atıyorum şimdi beklettim kusura bakmayın
Aynen öyle eniste geri parami ödeyince mutlu oluyom sacma sapan işler ama oynayanlar azalirsa bence etkisi olur yoksa oyuncuyu cekemezsinLeş suvatım maalesef leş slotlar ödeme almak çok zor bildiğin bağış yapıyorsun tümbet te geçen hafta rulette 4500 yaptım 1k atıp yüzde 40 almıştım 11 el 20 x 5x arası verdi
Şunu bir kere yaşamadım daha adamlar son satın alımda max veriyor ya bize hiç denk gelmiyor yüksekten girip bi kez adam gibi alamadık la 20-25 dolara kadar çevirdim bonus gördüm at işte bi kere namussuz 2000x bizde gülelim hep içeri hep içeri bonus oyunların hepsi 30 50x en baba 100x
*maaşımız dost yanlış olmasınİlk defa maaş geç yattı inanılır gibi değil. Atıyorum şimdi beklettim kusura bakmayın
Tüm bet çok kötü yaptı iyice rtp yi geçen 76 x birikti betin yarısını ödediAynen öyle eniste geri parami ödeyince mutlu oluyom sacma sapan işler ama oynayanlar azalirsa bence etkisi olur yoksa oyuncuyu cekemezsin
haaa sen bu ayın 15 ilerindensin memur musun reisİlk defa maaş geç yattı inanılır gibi değil. Atıyorum şimdi beklettim kusura bakmayın
Tüm bet çok kötü yaptı iyice rtp yi geçen 76 x birikti betin yarısını ödedi
Tümbet sistemi 100-150k 200k da bi ödeme yapmak üstüne ben sana söyleyim sağlayıcıdan video paketler alıyolar bence diyo bana 1000 tane 20x 1 tane max win gelecek şekilde ver öyle rtp rastgelelik falan yalan dümen hepsi tümbette max geliyor ama bende hepsini orada aldım ama vermiyorsa hiç oyun bile oynatmazTüm bet çok kötü yaptı iyice rtp yi geçen 76 x birikti betin yarısını ödedi
Valla boş kanka hepsi geçen yine gameofbette balıkçılarda 6 oyunda sırasıyla oyuna girip çıktım akşam açarım dedim oyunları en düşük bet 14 dü en yüksek 30 betti hepsi topmam 3 k odedikanka yeni oyunlar araştırmak lazim klasiklere fazla yüklenme oluyor bilinmeyen oyunlar genelde iui ödeme atıyor
Valla boş kanka hepsi geçen yine gameofbette balıkçılarda 6 oyunda sırasıyla oyuna girip çıktım akşam açarım dedim oyunları en düşük bet 14 dü en yüksek 30 betti hepsi topmam 3 k odedi
Aynen ben orda 3 Max aldım ücüde prenses deTümbet sistemi 100-150k 200k da bi ödeme yapmak üstüne ben sana söyleyim sağlayıcıdan video paketler alıyolar bence diyo bana 1000 tane 20x 1 tane max win gelecek şekilde ver öyle rtp rastgelelik falan yalan dümen hepsi tümbette max geliyor ama bende hepsini orada aldım ama vermiyorsa hiç oyun bile oynatmaz
Spor alsak ordada var devreye giriyor bu millet nere zicacak abi hahahahahspor oynaşan şike slot oynasan rtp çöp napacak bu millet
Balıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan deAynen ben orda 3 Max aldım ücüde prenses de