http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 / Kasa 5k Hedef 20-25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,844
89,041
113
Eniste herkes slotu birakmis gibi bir hava var sanki ben epeydir oynamiyom misal berbat ötesi oldugundan
Leş suvatım maalesef leş slotlar ödeme almak çok zor bildiğin bağış yapıyorsun tümbet te geçen hafta rulette 4500 yaptım 1k atıp yüzde 40 almıştım 11 el 20 x 5x arası verdi
Şunu bir kere yaşamadım daha adamlar son satın alımda max veriyor ya bize hiç denk gelmiyor yüksekten girip bi kez adam gibi alamadık la 20-25 dolara kadar çevirdim bonus gördüm at işte bi kere namussuz 2000x bizde gülelim hep içeri hep içeri bonus oyunların hepsi 30 50x en baba 100x

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Leş suvatım maalesef leş slotlar ödeme almak çok zor bildiğin bağış yapıyorsun tümbet te geçen hafta rulette 4500 yaptım 1k atıp yüzde 40 almıştım 11 el 20 x 5x arası verdi
Şunu bir kere yaşamadım daha adamlar son satın alımda max veriyor ya bize hiç denk gelmiyor yüksekten girip bi kez adam gibi alamadık la 20-25 dolara kadar çevirdim bonus gördüm at işte bi kere namussuz 2000x bizde gülelim hep içeri hep içeri bonus oyunların hepsi 30 50x en baba 100x
Aynen öyle eniste geri parami ödeyince mutlu oluyom sacma sapan işler ama oynayanlar azalirsa bence etkisi olur yoksa oyuncuyu cekemezsin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,844
89,041
113
Tüm bet çok kötü yaptı iyice rtp yi geçen 76 x birikti betin yarısını ödedi
Tümbet sistemi 100-150k 200k da bi ödeme yapmak üstüne ben sana söyleyim sağlayıcıdan video paketler alıyolar bence diyo bana 1000 tane 20x 1 tane max win gelecek şekilde ver öyle rtp rastgelelik falan yalan dümen hepsi tümbette max geliyor ama bende hepsini orada aldım ama vermiyorsa hiç oyun bile oynatmaz

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,716
15,581
113
kanka yeni oyunlar araştırmak lazim klasiklere fazla yüklenme oluyor bilinmeyen oyunlar genelde iui ödeme atıyor
Valla boş kanka hepsi geçen yine gameofbette balıkçılarda 6 oyunda sırasıyla oyuna girip çıktım akşam açarım dedim oyunları en düşük bet 14 dü en yüksek 30 betti hepsi topmam 3 k odedi

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,716
15,581
113
Tümbet sistemi 100-150k 200k da bi ödeme yapmak üstüne ben sana söyleyim sağlayıcıdan video paketler alıyolar bence diyo bana 1000 tane 20x 1 tane max win gelecek şekilde ver öyle rtp rastgelelik falan yalan dümen hepsi tümbette max geliyor ama bende hepsini orada aldım ama vermiyorsa hiç oyun bile oynatmaz
Aynen ben orda 3 Max aldım ücüde prenses de

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,844
89,041
113
Aynen ben orda 3 Max aldım ücüde prenses de
Balıkçıda farm yapacaksın farmda 500x bile mucize ya farmdan girip para alandaki şans zaten anlamıyorum çok çevirdim ama hiç denk gelmedi en fazla 2 bin dolar civarı attı oda 4 dolar a şanslı çevirmiştim 5 dolardan de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...