Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 / Kasa 1k Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Hadi bol şanslar diyelim

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
arkadaşlar bir sitede promosyon vardı ama call center daki kişi benim önceki siteden baya görüştüğüm bir kişiydi .
bu forumdan 5 kişi 250 tl ekletip yatırım şartsız 2.5 k çekimli bonus tanımlattım. normalde sitede böyle bir promosyon yok. ekleteceğim kişileri özellikle seçmeye çalıştım.
@Marley15 teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@zeisy teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@kedicik teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@Baronizm sana ayrı başlık açıyorum. sözünde durmayıp sonrasında kafana göre işlem yapıp sözünde durmadın. ve yalan konuşsam kupon kaybetti nerden bileceksin tabirleri ile sözünde durmadın.
4 kişiden çürük elma olarak çıktın. ama sonuçta biz de bu şekilde insan tanıyoruz. bu forumda bulunduğum süre zarfında bir çok arkadaş edindim bu arkadaşlarımdan hi birine sana destek olmamaları konusunda ayrıca rollerinde sana fayda sağlamamaları konularında özellikle yazacağım.
forumda birşekilde arkadaşlık yapıyoruz yeri geliyor zorda olan insanlara yardım ediyoruz.
herkes kendine yakışanı yapar. @Baronizm sende kendine yakışanı yaptın.

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,613
9,892
113
arkadaşlar bir sitede promosyon vardı ama call center daki kişi benim önceki siteden baya görüştüğüm bir kişiydi .
bu forumdan 5 kişi 250 tl ekletip yatırım şartsız 2.5 k çekimli bonus tanımlattım. normalde sitede böyle bir promosyon yok. ekleteceğim kişileri özellikle seçmeye çalıştım.
@Marley15 teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@zeisy teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@kedicik teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@Baronizm sana ayrı başlık açıyorum. sözünde durmayıp sonrasında kafana göre işlem yapıp sözünde durmadın. ve yalan konuşsam kupon kaybetti nerden bileceksin tabirleri ile sözünde durmadın.
4 kişiden çürük elma olarak çıktın. ama sonuçta biz de bu şekilde insan tanıyoruz. bu forumda bulunduğum süre zarfında bir çok arkadaş edindim bu arkadaşlarımdan hi birine sana destek olmamaları konusunda ayrıca rollerinde sana fayda sağlamamaları konularında özellikle yazacağım.
forumda birşekilde arkadaşlık yapıyoruz yeri geliyor zorda olan insanlara yardım ediyoruz.
herkes kendine yakışanı yapar. @Baronizm sende kendine yakışanı yaptın.
Yazın için teşekkürler reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...