- 5,057
- 1,642
- 113
Rollculuge talibim bol şans dosteğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.
ayrıca konu içinde bazı arkadaşlara teşekkğür bazı arkadaşlara da söyleyeceğim sözler olacak.
Rollculuge talibim bol şans dosteğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.
ayrıca konu içinde bazı arkadaşlara teşekkğür bazı arkadaşlara da söyleyeceğim sözler olacak.
Nasıl yani 4 kişiye 250 yüklendi hepside 2.5 yapıp çekmeyi başardı mıarkadaşlar bir sitede promosyon vardı ama call center daki kişi benim önceki siteden baya görüştüğüm bir kişiydi .
bu forumdan 5 kişi 250 tl ekletip yatırım şartsız 2.5 k çekimli bonus tanımlattım. normalde sitede böyle bir promosyon yok. ekleteceğim kişileri özellikle seçmeye çalıştım.
@Marley15 teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@zeisy teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@kedicik teşekkür ederim sözünde durup yarı yarıya yaptığın için
@Baronizm sana ayrı başlık açıyorum. sözünde durmayıp sonrasında kafana göre işlem yapıp sözünde durmadın. ve yalan konuşsam kupon kaybetti nerden bileceksin tabirleri ile sözünde durmadın.
4 kişiden çürük elma olarak çıktın. ama sonuçta biz de bu şekilde insan tanıyoruz. bu forumda bulunduğum süre zarfında bir çok arkadaş edindim bu arkadaşlarımdan hi birine sana destek olmamaları konusunda ayrıca rollerinde sana fayda sağlamamaları konularında özellikle yazacağım.
forumda birşekilde arkadaşlık yapıyoruz yeri geliyor zorda olan insanlara yardım ediyoruz.
herkes kendine yakışanı yapar. @Baronizm sende kendine yakışanı yaptın.
Bol sanseğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.
5 kişiye eklettim 4 ü başardı şartlar zor değildiNasıl yani 4 kişiye 250 yüklendi hepside 2.5 yapıp çekmeyi başardı mı
adım 1
Bol bol şanslar dosteğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.
4.süpheli gibi🙄Nasıl yani 4 kişiye 250 yüklendi hepside 2.5 yapıp çekmeyi başardı mı
Bende bekliyordum ama kısmet değilmiş demek ki5 kişiye eklettim 4 ü başardı şartlar zor değildi
Bol şans abieğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.
Bol sansadım 1
Sözünü tutması ile ilgilenmiyorum 2.5 yapmasını sordum 😀4.süpheli gibi🙄
yarın bana yaz sana da ekleticemBol şans abi
bol şanslareğer ulaşırsak 2 kişi rollcü seçeriz.