Buradaki listeleri göreün mü abi senYok la 12 den beri foruma girmedi
Buradaki listeleri göreün mü abi senYok la 12 den beri foruma girmedi
Sinan krdsmden suphe mi duyuyosunyz yoksaJoe içinde 750 attım ona
Kardeşim bı 15 dakka dilini tut lütfenAdam bize 500 demiş yanlışın anlamadın inşallah yorumumu hayro kardeşim fterimin tertip ben 88/2 Sivas topçu birliğinden
reis sen nasıl bir dağıtım yaptın böyleDost sana ilk konu bu 1250 atılcak
Sınan forum hayatını bıtırmıssın puhahaJoe içinde 750 attım ona
Parayi buldun heKsene bereket dosttt
100 benim ekmek alıcamKsene bereket dosttt
Dm at bana dost konuda muhabbet dönmesin liste yasak falan yaBuradaki listeleri göreün mü abi sen
Kardeşim 500 gelecekti ATM ye mi takıldı o bi kontrol eder misinKardeşim bı 15 dakka dilini tut lütfen
İsde ya bu kadarSinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada
Kardeş beni de listeye ekletme şansın var mı ?Sinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada
Uyuyor olabilirSinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada
AtılmıyorDm at bana dost konuda muhabbet dönmesin liste yasak falan ya
La işi vardir gelir o anlamda demedikSinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada
Dagitimcisini da düşünüyor adam 😁Sinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada
Kardeşim sinanı bekliyoruz forumdan çıkmayan adam foruma girmez olduKardeşim 500 gelecekti ATM ye mi takıldı o bi kontrol eder misin
Actim simdiAtılmıyor
Butragueno da halledebilir istersenSinan gel olum ölümden öte köy yok siktir et tskma kafana sorun varsada