Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayroo | Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,566
58,521
113
Bellıkı akıl saglıgı yerınde degıl bosverın
Kişilik karakterini sadece bu konuda cozmen lazımdı adam kimler etkinlik açıyor diye sordu acanlari soyledm onu soylemedim diye çirkinlik yapıyor onu yazsam sana haksızlık erhana haksızlık mrblbr haksızlık olurdu.salin takilsin o kafasına göre.het rollde bende hak ettim banada atın der atmazsan böyle yapar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,114
113
Kişilik karakterini sadece bu konuda cozmen lazımdı adam kimler etkinlik açıyor diye sordu acanlari soyledm onu soylemedim diye çirkinlik yapıyor onu yazsam sana haksızlık erhana haksızlık mrblbr haksızlık olurdu.salin takilsin o kafasına göre.het rollde bende hak ettim banada atın der atmazsan böyle yapar
Yoksayız gitsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,566
58,521
113
Beyler neden adama yükleniyorsunuz anlam veremedim dağıtım yapan adam istediğine atar @Hayat1kumar dayıma laf eden kendisini sorgulasın adamın elinde olan birşey değil 200 lira için birbirinizi yemeyin
La bana kalsa senide yazardım zaten o listwdeki 3 ksiiye hayatta para atmam ben adam kendi seçti senide soledim yazmamis napim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...