- 2,990
- 1,509
- 113
Dostlar adam kendisi yapmamış bile listeyi çirkefleşmeye gerek yok
Ne dıorsun doğru mu buAsıldı asıldı yüz bulamayınca da kudurdu
Sen benim tarzim deilsin versende almam senden bişey kırılma diye söylemek istemedim ama ille soyletiyisun sendeKes sesini
@BaşkanDostlar adam kendisi yapmamış bile listeyi çirkefleşmeye gerek yok
Ayip oluyor ama cidden tm uzatmayın oruç oruçBnce ağzını açtırma ss atarım buraya gerek yok.sus kaybol
Sus artıkSen benim tarzim deilsin versende almam senden bişey kırılma diye söylemek istemedim ama ille soyletiyisun sende
Ödül oldu 212.5 tlBeni liste dışı tıtun
1 günlük pazar paran çıktı metoÖdül oldu 212.5 tl
5 kupon yap ama tek atma hafta sonunu çikarÖdül oldu 212.5 tl
Hee doğru 7 yıldır forumda hatun kovaliyorum ee ne oldu şimdi sana ne lazımdi işine yaradimi bu bilgi?Ne dıorsun doğru mu bu
Iste gercek kahramanBeni liste dışı tıtun
Yerini baba devret reis😀Beni liste dışı tıtun
Varmi forumda hatun harbidenHee doğru 7 yıldır forumda hatun kovaliyorum ee ne oldu şimdi sana ne lazımdi işine yaradimi bu bilgi?
Konuşan sensin konuşursan cvbini alırsın ileri geri konuşursan buraya ss atarım alem görür kimin ne oldugunuSus artık
Bellıkı akıl saglıgı yerınde degıl bosverınHee doğru 7 yıldır forumda hatun kovaliyorum ee ne oldu şimdi sana ne lazımdi işine yaradimi bu bilgi?
Devredemem kanka bu konudan para almak istemiyorum 🤣Y
Yerini baba devret reis😀
Beni niye şimdi bildirdin ben anlamadım adama saldıran sensin hakaret eden sensin terbiyesiz
La yok ne hatunu ben realde bile hatun kovalamam forumdakini napim awVarmi forumda hatun harbiden