Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
@Muroo1988 aga o alışkanlıklarından bir an önce kurtul sana tavsiyem iş ev arasında mekik dokudugum halde afedersin bu hayat sikip attı bizi o şekilde devam edersen sonun malum bir dost tavsiyesi dinle veya dinleme
ya bırak abi sen de, iradesiyle hareket etse zaten bu yaşa gelmiş midesi bulanır onları görünce, o ortamda takılmış adam neyin ne olduğunu bilir o ortamdan ayrılır s*ktirn gidin der yani. kafa yapacam diye dostlarını kaybetmez

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Boşver reis götüme sokacak paraları 2 güne kadar eğer o paraları benim götüme sokmazsa ben yapacağımı biliyorum
ya sktr et parasını sokayım parasına parayı ben 1 günde kodlardanda toplarım, aylık istesem kodlardan 30-40k özellerden 15-20k alırım ben dostlarımı bileyim bana yeter, dostlar derken abilerim arkadaşlarımdan bahsediyorum.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Akşam gelmiş efendi gibi yazmış gitmiş konu kapanmış şurada sadece 3 kişiyiz şakasına adamlar benimle dalga geçiyor geyik yapıyoruz ne olmuş bunda ne var la böyle delikanlılık olmaz düşman görüyorsan beni topla tüfekle ölmem beni anca adamsan adamlığın öldürür @Muroo1988

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
ya bırak abi sen de, iradesiyle hareket etse zaten bu yaşa gelmiş midesi bulanır onları görünce, o ortamda takılmış adam neyin ne olduğunu bilir o ortamdan ayrılır s*ktirn gidin der yani. kafa yapacam diye dostlarını kaybetmez
Bize bir sikim olmaz olan kendine olur aga kimsenin kötü olmasını istemeyiz gerisi ona kalmış

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Yok ya bu ay son bir hafta on güne kadar Forum hesabını sildirip siktir olup gideceğim 7 aydır takılıyorum inan ki psikolojim bozuldu insanlıktan çıktım bu böyle olmaz

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Bize bir sikim olmaz olan kendine olur aga kimsenin kötü olmasını istemeyiz gerisi ona kalmış
abi bu yaşa gelmiş bir adam bunu algılayamıyorsa bir şey yapamazsın hayat bana bunu öğretti kısa da olsa hayatım bir insana 1 kere yapma dersin sevdiğin için kötü bir yol olduğunu görsün diye devam eder 2.ye yapma dersin devam ediyorsa artık onun karakterine kalmıştır. Herkes kendi hayatını yaşıyor.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Yok ya bu ay son bir hafta on güne kadar Forum hesabını sildirip siktir olup gideceğim 7 aydır takılıyorum inan ki psikolojim bozuldu insanlıktan çıktım bu böyle olmaz
Sende de suç var iyi niyetli sin ben gibisin varken yok diyemiyorsun fakat dost seçmeyi bilmiyorsun bir insana 1 defa şans verilir 2 defa şans verilir sende bokunu çıkarmış sin yanlış anlama abim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
abi bu yaşa gelmiş bir adam bunu algılayamıyorsa bir şey yapamazsın hayat bana bunu öğretti kısa da olsa hayatım bir insana 1 kere yapma dersin sevdiğin için kötü bir yol olduğunu görsün diye devam eder 2.ye yapma dersin devam ediyorsa artık onun karakterine kalmıştır. Herkes kendini hayatını yaşıyor.
Kimseye ikinci şans verilmez bir kere yapan yine yapar herkese ilk hatasında siktiri çakıp yollayacaksın banada hayat bunu öğretti

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
yani muro kısacası artık sinyale çıkma ben uyanıksam hiçbir dost sana yardımcı olmaz bundan sonra

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Sende de suç var iyi niyetli sin ben gibisin varken yok diyemiyorsun fakat dost seçmeyi bilmiyorsun bir insana 1 defa şans verilir 2 defa şans verilir sende bokunu çıkarmış sin yanlış anlama abim
Doğru abi onun için ben buraların adamı değilim aileme vakit ayırmıyorum forum yüzünden ve bana iyi gelen biryeride yok yeni yeni sizleri tanıdım işte kendi halinde takılırdım ben ama bu böyle artarak devam edecek inanıyorum

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Doğru abi onun için ben buraların adamı değilim aileme vakit ayırmıyorum forum yüzünden ve bana iyi gelen biryeride yok yeni yeni sizleri tanıdım işte kendi halinde takılırdım ben ama bu böyle artarak devam edecek inanıyorum
Numaralarınızı alacağım hesabı kapatırken zaten parsensin var oradan hal hatırlaşırız wp den falan bir kaç güne sildirecem bir haber bekliyorum eli kulağında bir aydır olmadida olacak gibi o anda bana yol yakışır artık

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Kimsenin bir kuruşu nasip olmasın bana buradan bir kaç dost yeter fazlasını da istemem Allah elden ayaktan düşürmesin çoluk çocuğu kimseye muhtaç etmeyeyim yeter felsefe bu sen istersen hiçbir şey eskisi gibi devam etmez iradeni koyarsın kişilere hayatına devam edersin

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
forumu yardımlaşmak için görmeyip, gelir kapısı görenler de var onların da karakterlerini s*keym. aylarca kod attım millet kazansın sigara parası yemek parası çıksın diye en az +70k kazandı kod alanlar toplamda şuan sadece özel atıyorum arkadaşlar yararlansın bir yararımız dokunsun diye bu karaktersizler gelip forumda kimden para alsak diye düşünüyorlar.

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Kimsenin bir kuruşu nasip olmasın bana buradan bir kaç dost yeter fazlasını da istemem Allah elden ayaktan düşürmesin çoluk çocuğu kimseye muhtaç etmeyeyim yeter felsefe bu sen istersen hiçbir şey eskisi gibi devam etmez iradeni koyarsın kişilere hayatına devam edersin
eyvallah abi cansın

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Aynen öyle abi aynen

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
forumu yardımlaşmak için görmeyip, gelir kapısı görenler de var onların da karakterlerini s*keym. aylarca kod attım millet kazansın sigara parası yemek parası çıksın diye en az +70k kazandı kod alanlar toplamda şuan sadece özel atıyorum arkadaşlar yararlansın bir yararımız dokunsun diye bu karaktersizler gelip forumda kimden para alsak diye düşünüyorlar.
Bak yemin ederim ben bu foruma girdim gireli zarardayim hani bazıları o binlerce lira koyup gidiyorya ceplerine ben cebimden binlerce lira bıraktım çıktım hiç birşey den yüzüm gülmedi forumda sinirlendim para kaybettim birisi birşey dedi para kaybettim bir kazanç oldu hemen dm den ona buna şuna iban gönder dedim neresinden tutsam elimde kalır bir yeri güzeldi vallahi sizleri tanımak güzeldi

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Bak yemin ederim ben bu foruma girdim gireli zarardayim hani bazıları o binlerce lira koyup gidiyorya ceplerine ben cebimden binlerce lira bıraktım çıktım hiç birşey den yüzüm gülmedi forumda sinirlendim para kaybettim birisi birşey dedi para kaybettim bir kazanç oldu hemen dm den ona buna şuna iban gönder dedim neresinden tutsam elimde kalır bir yeri güzeldi vallahi sizleri tanımak güzeldi
la nereye daha dans edecektik
giphy (3).gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...