Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,671
113
Kim uyuyodur
Abi sen buralarda yenisin galiba o benim konuya geldikten sonra bir iki kişiyi çarptı
Şimdi Karagümrükte parkta mala vuruyo sen ne sandın onu be
Seni ıyıkı carpmısım sen hak ediyorsun seninle adam gibi konuştum hala konuyu uzatmaya çalışıyorsun uzat sıkıntı yok uzarsa Ben de uzatırım çok güzel döneceğim dedim sana sen dönme diyorsun ama ben sana döneceğim diyorum bir an boşluğumuza geldi kimi çarpmışım ben sen böyle konuşuyorsun seni çarptım diye herkesi mi çarptım

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Seni ıyıkı carpmısım sen hak ediyorsun seninle adam gibi konuştum hala konuyu uzatmaya çalışıyorsun uzat sıkıntı yok uzarsa Ben de uzatırım çok güzel döneceğim dedim sana sen dönme diyorsun ama ben sana döneceğim diyorum bir an boşluğumuza geldi kimi çarpmışım ben sen böyle konuşuyorsun seni çarptım diye herkesi mi çarptım
Sen anca benimkini uzatırsın kaybol Muro Allah aşkına

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
ooooooooo iyi ki çarpmışsın

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Seninkini alır O g***** sokarım Adam gibi konuş bir daha da alıntı yapma ibneye bak hele
Adammısın la sen gevşek üç kuruşluk müptezel bana laf konuşmak için önce borcunu öde 700₺nin köpeği olmuşsun adamım diye hâlâ laf konuşuyorsun etek giy gez la o İstanbul'da sen

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,671
113
Adammısın la sen gevşek üç kuruşluk müptezel bana laf konuşmak için önce borcunu öde 700₺nin köpeği olmuşsun adamım diye hâlâ laf konuşuyorsun etek giy gez la o İstanbul'da sen
O 700'ünü ödeyeceğim tek tek yüz yüz g***** sokacağım O 700'lü bekle beni bir iki gün 700'lük sen adammışsın demek ki bu kadar konuştuğuna göre sana adam gibi konuştuk boşluğumuza geldi dedik açıklamasını yaptık WhatsApp'tan konuşmadık mı Hala uzatıyorsun kendini burada kasma Delikanlıysan beni biliyorsun fotoğraf da atarım yazmışsın ya bir ton sana yürümek istemedim söylediğim için adresi de atarım Gelmek istersen gel

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
Ben onunla konuştum WhatsApp'tan yazdı bana bir an boşluğumuza geldi sıkıntı yok bugün yarın dönecektim ona parayı ayarlayıp ama bu uzattıkça uzuyor
boşluk ile olacak iş mi bu adam sana elinden geldiğinde yardım ediyor sen sonra gelip boşluğuma geldi diyorsun ayıp

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Dün o kadar konunda herkes sana küfür etti benide dolandırdı yıllardır bu forumda dilencilik yapıyor, bıktık banlansın artık diye yüzlerce kişi yorum yaptı baba gibi çıkıp kimseye birşey diyemedin şimdi içtiğin hapın cesareti mi bu @Muroo1988

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,671
113
boşluk ile olacak iş mi bu adam sana elinden geldiğinde yardım ediyor sen sonra gelip boşluğuma geldi diyorsun ayıp
Yiğidi öldür hakkını yeme ben yapılan inkar etmem o an çok kötü boşluktaydım bir an boşluğuma geldi dedim Bir iki güne dönerim öyle kafamda haksızdım Tamam hatalıyım öyle bir boşluğa düşmememiz lazımdı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,671
113
Dün o kadar konunda herkes sana küfür etti benide dolandırdı yıllardır bu forumda dilencilik yapıyor, bıktık banlansın artık diye yüzlerce kişi yorum yaptı baba gibi çıkıp kimseye birşey diyemedin şimdi içtiğin hapın cesareti mi bu @Muroo1988
Onları daha görmedim bile yemin ediyorum bakarım onlara da cevabım var

Htcdrmus

Üye
Yeni Üye
18
11
3
O 700'ünü ödeyeceğim tek tek yüz yüz g***** sokacağım O 700'lü bekle beni bir iki gün 700'lük sen adammışsın demek ki bu kadar konuştuğuna göre sana adam gibi konuştuk boşluğumuza geldi dedik açıklamasını yaptık WhatsApp'tan konuşmadık mı Hala uzatıyorsun kendini burada kasma Delikanlıysan beni biliyorsun fotoğraf da atarım yazmışsın ya bir ton sana yürümek istemedim söylediğim için adresi de atarım Gelmek istersen gel
Sakin olun be bu ne

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
Yiğidi öldür hakkını yeme ben yapılan inkar etmem o an çok kötü boşluktaydım bir an boşluğuma geldi dedim Bir iki güne dönerim öyle kafamda haksızdım Tamam hatalıyım öyle bir boşluğa düşmememiz lazımdı
yav boşluğunu yiyeyim adam sana sürekli yardım eden adam herkese yap bu adama yapma, paralı askerim her gün insan öldürüyorum, gideyim birinin kafasını alayım boşluğuma geldi mi diyeyim bu mu yani açıklama

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Muro burası Ankara koçum ağzı süt kokan İstanbul bebeklerine ben
Sende o borcu ödeyecek göt yok kusura bakma senin çevrende bir kişi yokki o kadar lafı yediğinde kardeş 700₺ ye ihtiyacım var bana ver diyebileceğin kimse yok ama ben şu dakika istediğim parayı bulurum bana adam değilsin derken yüz kere düşün bir kere yaz yuzlerce kişiden küfür yemişsin hala gelip burada Beylik taslıyorsun Muro inan ki sende beni görsen kahrından ölürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...