Senin gençlik şarkısı dinlemişsindir mutlaka sana gelsin abi 😂Yine aski varami gitti ne yaptı
Siz yatin kardeşim ben 2 saate dükkana incem uyumam artıkAbi yatin abi uykusuz kalmayın
Bu ligte gol iptal olduysa ev sahibi bir tane atar bitirir kimin golünü iptal etseler tam tersi hep yeniyor
O nereye kayboldu dedeye sardı anlaşılanSenin gençlik şarkısı dinlemişsindir mutlaka sana gelsin abi 😂
Abi o ibnelik çeviriyor ben bilirimO nereye kayboldu dedeye sardı anlaşılan
Bu Arjantin Brezilya Peru Şili bu takımlar tek elden yönetiliyor bi hafta bi bakıyorsun hepsi 0-0 bi hafta bi bakıyon ilk yarıdan hepsi 1.5 üst olmuşEn tuhaf Lig atılan gollerin yüzde 90 ı genelde hep iptal oluyor
Baksın işine yolunu bulsun kardeşim benim sıkıntı yasamasin çocukAbi o ibnelik çeviriyor ben bilirim
İlk defa biri hosgeldin dedi sağol valla 😅Estağfurullah kardeşim eline emeğine sağlık sohbetimiz yeter para pusta yakışır 👌
Geliyor abi çay demliyormuş yazdımBaksın işine yolunu bulsun kardeşim benim sıkıntı yasamasin çocuk
İyi giderdi şimdi çay üşendim yapmaya kuru kuru oturuyorumGeliyor abi çay demliyormuş yazdım
Buyur gel her gün bekleriz dost sende sağolİlk defa biri hosgeldin dedi sağol valla 😅
Vallahi abi bende az önce kahve ile ekmek zeytin falan atistirdim hava sıcak yemek yenmiyorİyi giderdi şimdi çay üşendim yapmaya kuru kuru oturuyorum
Çayda bu saatte iyi giderde moraller yerinde değilİyi giderdi şimdi çay üşendim yapmaya kuru kuru oturuyorum
Aynen kardeşim çizgi atistirdim bence tuzlu tuzlu keçi gibi susadım 🥴Vallahi abi bende az önce kahve ile ekmek zeytin falan atistirdim hava sıcak yemek yenmiyor
Yarasın abiAynen kardeşim çizgi atistirdim bence tuzlu tuzlu keçi gibi susadım 🥴
Bakarız yarına bir çaresi bulunur sohbet muhabbet derken odak olmadı 2 gündür normalde gece bu saatlerde arka arkaya 8/10 kupon aldığımı bilirim içeri kör karanlıkta 👌Çayda bu saatte iyi giderde moraller yerinde değil
Bugün cidden herkesi soydular iddaada kazanan bugün ya alt oynayanlardi yada MS 0 oynayanlardi oda 10 kişiden 1 si olurBakarız yarına bir çaresi bulunur sohbet muhabbet derken odak olmadı 2 gündür normalde gece bu saatlerde arka arkaya 8/10 kupon aldığımı bilirim içeri kör karanlıkta 👌