Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
yav boşluğunu yiyeyim adam sana sürekli yardım eden adam herkese yap bu adama yapma, paralı askerim her gün insan öldürüyorum, gideyim birinin kafasını alayım boşluğuma geldi mi diyeyim bu mu yani açıklama
O da takıldığım u Ben zaten bir iki üç güne ona yazarım WhatsApp'tan
Muro burası Ankara koçum ağzı süt kokan İstanbul bebeklerine ben

Sende o borcu ödeyecek göt yok kusura bakma senin çevrende bir kişi yokki o kadar lafı yediğinde kardeş 700₺ ye ihtiyacım var bana ver diyebileceğin kimse yok ama ben şu dakika istediğim parayı bulurum bana adam değilsin derken yüz kere düşün bir kere yaz yuzlerce kişiden küfür yemişsin hala gelip burada Beylik taslıyorsun Muro inan ki sende beni görsen kahrından ölürsün
Bir daha benim hakkımda yazma işingücüm rast gitsin

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Yiğidi öldür hakkını yeme ben yapılan inkar etmem o an çok kötü boşluktaydım bir an boşluğuma geldi dedim Bir iki güne dönerim öyle kafamda haksızdım Tamam hatalıyım öyle bir boşluğa düşmememiz lazımdı
Murat vallahi adam sana iyilikten başka birşey yapmamış parasının AMK adama dostum böyle böyle durum yazsan sana her fırsatta destek atan adamda eşek degilya bukadar insan içinde rencide etmezdi seni kusurun biri ondaysa binini kendinde ara sana nasihat verecek değilim görmüş geçirmiş adamsın yakışmadı birde üstüne adama laf söylemek nedir

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Benim bu dünyada kimseden korkum olmadığını bilmen lazım wpdeki foto bile herkese görünür birde sen koy fotonu koyamazsin ki heryerde mimlisin araniyorsun ben bu kadar açığım adreste istersen veririz problem yok ama olan sana olur gider içeride yatarsın ben bir iki gün karakola çay içmeye giderim en fazla işine bak

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Murat vallahi adam sana iyilikten başka birşey yapmamış parasının AMK adama dostum böyle böyle durum yazsan sana her fırsatta destek atan adamda eşek degilya bukadar insan içinde rencide etmezdi seni kusurun biri ondaysa binini kendinde ara sana nasihat verecek değilim görmüş geçirmiş adamsın yakışmadı birde üstüne adama laf söylemek nedir
Laf söylemiyorum Kral Tamam haklı bir şey demiyorum sonuna kadar haklı WhatsApp'tan da konuştuk daha ne uzatıyor ki yani ben onu anlamadım

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,485
10,007
113
bende aynısını diyorum abi durumunu söylese zaten yollar gerek yok yani böyle şeylere haylanı az buçuk tanırım telefon faturam var diyeyim interneti kullanamıyorum gider gece 5-6'da öder gelir öyle bir insan bu adama bu yapılmaz

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,485
10,007
113
Laf söylemiyorum Kral Tamam haklı bir şey demiyorum sonuna kadar haklı WhatsApp'tan da konuştuk daha ne uzatıyor ki yani ben onu anlamadım
lan adam sana güvenmiş kırılmış, olay bu mesele para mevzusu değil sen zaten para istesen o bir şekilde bulup yollardı sana adamın içine dokunan sana güvenip adamın güvenini boşa çıkarman

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Saatlerce cevap bekledi adam ihtiyaçları vardı mesajlar sana ulaşıyordu cevap vermiyordun tenezzül edip

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Şurada 45 yaşında adam var kimse yok üçümüzde öylesine geyik yapıyoruz öğlen ne yazmışım senin sohbet alanına tamam konu kapandı kimse geyiğini dahi yapmasın yazmışım NEYSE ya

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
O parayı helal ettim sana almayacaktim ama delikanlı isen benden 1000₺ çıktıya benim gotume sokacaksinya o paraları tek tek sokmazsan vermezsen babanın oğlu değilsin bak SS aldım 2 gün içinde o para gelmezse yine sana kurulup bu sefer forumun orta yerinde konu açacağım yazık sana yazık ben seni ortam görmüş adam bilirdim sen bir bok görmemişsin gördüğünü düşünen zavallı birisin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
lan adam sana güvenmiş kırılmış, olay bu mesele para mevzusu değil sen zaten para istesen o bir şekilde bulup yollardı sana adamın içine dokunan sana güvenip adamın güvenini boşa çıkarman
Neyse kral diyecek laf bulamıyorum sonuna kadar haklı uzatmayın

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
İşi girgira vurup soylendigimde oldu dün lakin sorabilirsin adamlara dedimki Murat iyidir vardır bir ihtiyaci sana diyememistir sabah akşam çıkar gelir durum böyle böyle diye derdini anlatır özrünü diler dedim sen adama kufredeceksin utanmasan

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Sabah delikanlılık yapıp yine sana yazdım Muro konuş benimle dedim üzüldüm dünkü hareketten dolayı yazdığıma pişman oldum dedim ama şimdi iyiki yazmışım diyorum

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
İşi girgira vurup soylendigimde oldu dün lakin sorabilirsin adamlara dedimki Murat iyidir vardır bir ihtiyaci sana diyememistir sabah akşam çıkar gelir durum böyle böyle diye derdini anlatır özrünü diler dedim sen adama kufredeceksin utanmasan
Etsin abi sıkıntı yok beni hayata tutan bir çocuğum bir eşim var onlara küfür gelmesin bana gelsin şahsıma gelsin ama onlara bir küfürü bu dünyada bir kişi etsin tövbe haşa dünyanın öbür ucundada olsa şimdi şuanda hemen basar çıkar giderim öleceksem ölür kalacaksam kalırım onun için bana etsin sindiririm

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,485
10,007
113
lan adamın parası çıkışmadı havale parasını sen yollasana muroya dedi bana bu kadar sana yardım etmek istedi sen düşün

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
@Muroo1988 aga o alışkanlıklarından bir an önce kurtul sana tavsiyem iş ev arasında mekik dokudugum halde afedersin bu hayat sikip attı bizi o şekilde devam edersen sonun malum bir dost tavsiyesi dinle veya dinleme

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
lan adamın parası çıkışmadı havale parasını sen yollasana muroya dedi bana bu kadar sana yardım etmek istedi sen düşün
Boşver reis götüme sokacak paraları 2 güne kadar eğer o paraları benim götüme sokmazsa ben yapacağımı biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...