- 9,714
- 8,581
- 113
Büyük lokma ye büyük konuşma al ben yine 1 won verdim sen tekte gittin hahahhaha 😄😄😄la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
Büyük lokma ye büyük konuşma al ben yine 1 won verdim sen tekte gittin hahahhaha 😄😄😄la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
0 görmekten migdem bulandı bu gece😏la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
dur hele durr0 görmekten migdem bulandı bu gece😏
Rolling saati şimdi asıl abi sabahtan beri bültendeki 4 maçtan 2 maç ayıklıyoruz çok normaldir0 görmekten migdem bulandı bu gece😏
Fluminense iy 0.5 dep salll parsensdur hele durr
no money çekim verdim burdan sonrası beni aç bırakırFluminense iy 0.5 dep salll parsens
Kaçtı para winnno money çekim verdim burdan sonrası beni aç bırakır
sen akıl vereceğine oynasana abiKaçtı para winn
Ben black Jack de ellettim çoktan hesapta kalanı da attım oda 0 yarına Allah Kerimsen akıl vereceğine oynasana abiyandan kazan bir andan rol varken
gördüm şimdi attı
eyvah eyvahhhBen black Jack de ellettim çoktan hesapta kalanı da attım oda 0 yarına Allah Kerim
Kartlara abancaz yarın her zamanki gibi sağlık olsuneyvah eyvahhh
Bugün bir 10 lira koysaydik sabah o patronu arayıp izin alırdık 😄😄Fluminense iy 0.5 dep salll parsens
Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂Bugün bir 10 lira koysaydik sabah o patronu arayıp izin alırdık 😄😄
Çamaşır makinasının hortumu koptu derdik
Yatardın bir güzel
Haydaaaa benide al abi yanına senin gibi patron olsun bedavaya çalışırız 😂👑Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂
Seni kandırırdık bugün al şu 10 u Eve erken git derdik 🤣🤣🤣🤣🤣Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂
Maaşlı isciyim hanımın yanında amele yanii harbi maaş alıyorum 🥴Haydaaaa benide al abi yanına senin gibi patron olsun bedavaya çalışırız 😂👑