- 8,615
- 6,964
- 113
Büyük lokma ye büyük konuşma al ben yine 1 won verdim sen tekte gittin hahahhaha 😄😄😄la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
Büyük lokma ye büyük konuşma al ben yine 1 won verdim sen tekte gittin hahahhaha 😄😄😄la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
0 görmekten migdem bulandı bu gece😏la bunlara ben gözlerim kapalı 1.5 üst iy giriyordum geliyordu ne oldu bunlara alooooooo uyanın kızlar
dur hele durr0 görmekten migdem bulandı bu gece😏
Rolling saati şimdi asıl abi sabahtan beri bültendeki 4 maçtan 2 maç ayıklıyoruz çok normaldir0 görmekten migdem bulandı bu gece😏
Fluminense iy 0.5 dep salll parsensdur hele durr![]()
no money çekim verdim burdan sonrası beni aç bırakırFluminense iy 0.5 dep salll parsens
Kaçtı para winnno money çekim verdim burdan sonrası beni aç bırakır![]()
sen akıl vereceğine oynasana abiKaçtı para winn
Ben black Jack de ellettim çoktan hesapta kalanı da attım oda 0 yarına Allah Kerimsen akıl vereceğine oynasana abiyandan kazan bir andan rol varken
gördüm şimdi attı
eyvah eyvahhhBen black Jack de ellettim çoktan hesapta kalanı da attım oda 0 yarına Allah Kerim
Kartlara abancaz yarın her zamanki gibi sağlık olsuneyvah eyvahhh
Bugün bir 10 lira koysaydik sabah o patronu arayıp izin alırdık 😄😄Fluminense iy 0.5 dep salll parsens
Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂Bugün bir 10 lira koysaydik sabah o patronu arayıp izin alırdık 😄😄
Çamaşır makinasının hortumu koptu derdik
Yatardın bir güzel
Haydaaaa benide al abi yanına senin gibi patron olsun bedavaya çalışırız 😂👑Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂
Seni kandırırdık bugün al şu 10 u Eve erken git derdik 🤣🤣🤣🤣🤣Kendi kendimi aramaya gerek yok aga 😂
Maaşlı isciyim hanımın yanında amele yanii harbi maaş alıyorum 🥴Haydaaaa benide al abi yanına senin gibi patron olsun bedavaya çalışırız 😂👑