- 8,617
- 6,966
- 113
Gelir şimdi bunada yaa hasan beni güldürdün vallahi " yazar beni deli eder 😄Dün boynuma doladıya abi tutmak ne kelime aha kolye gibi gezdiriyom 😂😂😂🤣
Gelir şimdi bunada yaa hasan beni güldürdün vallahi " yazar beni deli eder 😄Dün boynuma doladıya abi tutmak ne kelime aha kolye gibi gezdiriyom 😂😂😂🤣
A avatarı getirmesin yeter yanlız gelsinGelir şimdi bunada yaa hasan beni güldürdün vallahi " yazar beni deli eder 😄
Avatara razıyım kendi gelmesin abi geçen bana foto atmış bu duruş kaç kuruş kanka söyle yazmışA avatarı getirmesin yeter yanlız gelsin
😂😂😂Avatara razıyım kendi gelmesin abi geçen bana foto atmış bu duruş kaç kuruş kanka söyle yazmış
Bzbshhsh
👊🙏👊💰👊👊💒👊💰👊😄🧐⛳⛳😂⛳😂
OdA kendinden utandı hemen geri sildiAvatara razıyım kendi gelmesin abi geçen bana foto atmış bu duruş kaç kuruş kanka söyle yazmış
Bzbshhsh
👊🙏👊💰👊👊💒👊💰👊😄🧐⛳⛳😂⛳😂
sen bence onun duruşuna 700 attınAvatara razıyım kendi gelmesin abi geçen bana foto atmış bu duruş kaç kuruş kanka söyle yazmış
Bzbshhsh
👊🙏👊💰👊👊💒👊💰👊😄🧐⛳⛳😂⛳😂
Huracan kg var
Velez kg var kupon düşmedi verin ayarı agalar
4 takımda açık oynar bol gol gelir orana takılma al birani keyfine bakeyvah eyvah kupa maçları bol şanslar kanka![]()
Senin attığın şarkıya sokumy başlamadan totemin anasını smdjn
4 takımda açık oynar bol gol gelir orana takılma al birani keyfine bak
Ver müziği
700 olsaydı akıllara pörtlek gözlü avatarlı arkadaş gelirdi dost neyseki 750 puhaha750 bastım az sonra paylaşırım