http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Şu holiganbeti sonunda açtık la millet parayla oynuyor bende mal gibi bakıyorum şu özel oranları bundan sonra bende alıyım ya

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Bedavadan para veriyor adamlar

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Adamın biri bana geçen sene demişti 4 yıldır özel oranları biriktirdim araba aldım şimdi ev alacağım cebimden kuruş çıkmadı demişti la git yalan atma demiştim şimdi inandım alınabilir

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,480
4,405
113

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Bülent Ersoy FC gol yedi atamadı

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Allah hata yaptırmasın çok sevdiğim dostları sildim bu sebeple belki yüze vurmadım ama birdaha o yüzü bulmaya fırsatta vermedim hiçbirine
Abi şurada gülüyoruz biraz tebessüm edelim diye takılıyoruz yoksa inan ki duruşumuz bu değil ben senden yaşça küçüklüğüm belki ama kimin ne olduğunu tek kalemde anlıyoruz
Yazık üzülüyorum ya benimde günlerdir param yok ben bu yola asla girmem böyle bir saçmalık yok ailene yazık eşine dostuna yazık

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,480
4,405
113
bende öyle abi tükürdüğümü yalamam insan hata yapar ama hatanın büyüklüğüne bağlı
Bir kişi kötü konuşamaz burada ve gerçek hayatta başım dimdik girer çıkarım her konuya kendimi o hale düşürdüğüm an herşey bitmiştir

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,918
113
Şirkette bir transit dolusu parayla gelirdim cuma günü tahsilat günüydü, o arabayla gelene kadar Allah'ım sağ salim dükkana gideyim derdim tek teslim ederdim paraları yani bunlar milyon para adamlar bakmazdı bile bu güveni verebilmek çok önemlidir

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,019
113
Bir kişi kötü konuşamaz burada ve gerçek hayatta başım dimdik girer çıkarım her konuya kendimi o hale düşürdüğüm an herşey bitmiştir
yazık valla abi ne diyeyim ben mesela rol takip ederken bile belli kişileri takip ederim veya ilk defa rol açtığını gördüğüm birini onun dışında takip etmem

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,480
4,405
113
Şirkette bir transit dolusu parayla gelirdim cuma günü tahsilat günüydü, o arabayla gelene kadar Allah'ım sağ salim dükkana gideyim derdim tek teslim ederdim paraları yani bunlar milyon para adamlar bakmazdı bile bu güveni verebilmek çok önemlidir
Allah işini gücünü rast getirsin kardeşim benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...