- 11,505
- 10,019
- 113
ahahahahahahahahaSenin adam iş başında yan taraf gazetesi 🤣👌
ahahahahahahahahaSenin adam iş başında yan taraf gazetesi 🤣👌
Cigeri kapmış 🤫ahahahahahahahaha
ahhh abi ahhhCigeri kapmış 🤫
Edep bir taç imiş nur-ı Hüda’dan / Giy ol tacı emin ol her beladanCigeri kapmış 🤫
Bomboş hayatlar AMK yemin ederim bakahhh abi ahhh![]()
kankine yollarsın artık özel açıldığındaŞu holiganbeti sonunda açtık la millet parayla oynuyor bende mal gibi bakıyorum şu özel oranları bundan sonra bende alıyım ya
Bu sen eksiktin zaten 🤣🤣 tam olduk şimdiŞu holiganbeti sonunda açtık la millet parayla oynuyor bende mal gibi bakıyorum şu özel oranları bundan sonra bende alıyım ya
Demin burada görünce noluyor dedim bir an modum düştü direk o nasıl bir tip abikankine yollarsın artık özel açıldığında![]()
utanmıyor da abi yazık valla t*şş*k yapa yapa geliyorBu sen eksiktin zaten 🤣🤣 tam olduk şimdi
Demin burada görünce noluyor dedim bir an modum düştü direk o nasıl bir tip abi
Allah hata yaptırmasın çok sevdiğim dostları sildim bu sebeple belki yüze vurmadım ama birdaha o yüzü bulmaya fırsatta vermedim hiçbirineutanmıyor da abi yazık valla t*şş*k yapa yapa geliyor![]()
bende öyle abi tükürdüğümü yalamam insan hata yapar ama hatanın büyüklüğüne bağlıAllah hata yaptırmasın çok sevdiğim dostları sildim bu sebeple belki yüze vurmadım ama birdaha o yüzü bulmaya fırsatta vermedim hiçbirine
Abi şurada gülüyoruz biraz tebessüm edelim diye takılıyoruz yoksa inan ki duruşumuz bu değil ben senden yaşça küçüklüğüm belki ama kimin ne olduğunu tek kalemde anlıyoruzAllah hata yaptırmasın çok sevdiğim dostları sildim bu sebeple belki yüze vurmadım ama birdaha o yüzü bulmaya fırsatta vermedim hiçbirine
Bir kişi kötü konuşamaz burada ve gerçek hayatta başım dimdik girer çıkarım her konuya kendimi o hale düşürdüğüm an herşey bitmiştirbende öyle abi tükürdüğümü yalamam insan hata yapar ama hatanın büyüklüğüne bağlı
yazık valla abi ne diyeyim ben mesela rol takip ederken bile belli kişileri takip ederim veya ilk defa rol açtığını gördüğüm birini onun dışında takip etmemBir kişi kötü konuşamaz burada ve gerçek hayatta başım dimdik girer çıkarım her konuya kendimi o hale düşürdüğüm an herşey bitmiştir
Allah işini gücünü rast getirsin kardeşim benimŞirkette bir transit dolusu parayla gelirdim cuma günü tahsilat günüydü, o arabayla gelene kadar Allah'ım sağ salim dükkana gideyim derdim tek teslim ederdim paraları yani bunlar milyon para adamlar bakmazdı bile bu güveni verebilmek çok önemlidir