- 11,501
- 10,009
- 113
adamlar öyle aç gözlü ki rol açıp rol takip ediyorlar ahaaahahahhahahhahaha
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum için roll bile takip etmem bol şanslar dilerim eklerim takip etmeyeceğim diye her defasındayazık valla abi ne diyeyim ben mesela rol takip ederken bile belli kişileri takip ederim veya ilk defa rol açtığını gördüğüm birini onun dışında takip etmem
bende birkaç arkadaşa öyle yazıyorum şans dileyip kaçıyorumYanlış anlaşılmaktan korktuğum için roll bile takip etmem bol şanslar dilerim eklerim takip etmeyeceğim diye her defasında
Konuşma bak gidip bir paket sigara daha aldıracaksın bana dün pide ayar oldum küllükte en son 2 tane sigara yanıyorduadamlar öyle aç gözlü ki rol açıp rol takip ediyorlar ahaaahahahhahahhahaha
Hatta geçen biri yazdı teşekkürler zengin dost diye olayın bile farkında değiller bomboslarbende birkaç arkadaşa öyle yazıyorum şans dileyip kaçıyorum![]()
ya sen onu bunu bırakta betzuladan çekiliş çıkmış 1k yatırım istiyorKonuşma bak gidip bir paket sigara daha aldıracaksın bana dün pide ayar oldum küllükte en son 2 tane sigara yanıyordu
bak yine aklına geldiNeyse ben maç yapıp geliyorum hazırlanın kendinize gelin artık boş muhabbet istemiyorum 😄😄
Maçlara bakıyoruz ve güzel bir şekilde günü kapatıyoruz bak o kadar emek var vbet kazanmasınnnnn 🚬🚬🚬🚬👑👑👑👑
Haydi bakalim bir nefeslik Koko ismralarsin artık kankineNeyse ben maç yapıp geliyorum hazırlanın kendinize gelin artık boş muhabbet istemiyorum 😄😄
Maçlara bakıyoruz ve güzel bir şekilde günü kapatıyoruz bak o kadar emek var vbet kazanmasınnnnn 🚬🚬🚬🚬👑👑👑👑
Yazı tura atacak para yok zengin dost diyorlar anlamadım gitti evet gönlümüz zengin olduğu zamanda çok paylaştık herhalde ondan dedilerHatta geçen biri yazdı teşekkürler zengin dost diye olayın bile farkında değiller bomboslar
Metci MK 😄Haydi bakalim bir nefeslik Koko ismralarsin artık kankine
yok be abi müptezel metinho içiyor yazık bunu içene saygım olmaz.Haydi bakalim bir nefeslik Koko ismralarsin artık kankine
koko içse 2k 3k isterHaydi bakalim bir nefeslik Koko ismralarsin artık kankine
haylan cuku tuttu o zamankoko içse 2k 3k ister![]()
bak koko dedin aklıma hangi şarkı geldiHaydi bakalim bir nefeslik Koko ismralarsin artık kankine
Dur MK şimdi uyuyan yılanı uyandıracaksın milleti s.kecek atacakkoko içse 2k 3k ister![]()
ahahaha valla haylan dayanamaz yollarhaylan cuku tuttu o zaman
ahahahahahahahahaDur MK şimdi uyuyan yılanı uyandıracaksın milleti s.kecek atacak
Gani gönüllü insan candır 🤲ahahaha valla haylan dayanamaz yollar![]()
Dün boynuma doladıya abi tutmak ne kelime aha kolye gibi gezdiriyom 😂😂😂🤣haylan cuku tuttu o zaman