- 1,791
- 680
- 113
Umarım gelir emelec çok kazandırdı bana gece maçlarının favorisi olur kendisi bol sans tekrarSalladım konu açmak için 😂😂
Umarım gelir emelec çok kazandırdı bana gece maçlarının favorisi olur kendisi bol sans tekrarSalladım konu açmak için 😂😂
Nefes alip veriyoruz. Veremeyenleri de görüp halimize şükrediyoruz.Sıkıntısız hayatın tadı tuzu olmaz sağolasın gardaşım sen naptın
Rakip emelecden iyi takımUmarım gelir emelec çok kazandırdı bana gece maçlarının favorisi olur kendisi bol sans tekrar
Emelec 2 sene önce efsane takımdı düşüşe geçtilerUmarım gelir emelec çok kazandırdı bana gece maçlarının favorisi olur kendisi bol sans tekrar
Belli olmaz Galatasaray'da iyi takımdı 5 yedi bjk den kupa da top bu😁Rakip emelecden iyi takım
Emelecin gözü kupa da varsa atarRakip emelecden iyi takım
Ben hep alt oynuyordum bunların maçlarına aynen çok iyi takımdı özellikle evindeEmelec 2 sene önce efsane takımdı düşüşe geçtiler
Beşiktaş’ın en büyük başarısı sanırım bu 😂Belli olmaz Galatasaray'da iyi takımdı 5 yedi bjk den kupa da top bu😁
Adam zevkine küçük mebla oynamış burdan birine belki faydam olur diye niye uyusun dost brllide olmaz gelir mi gelir futbol buRed card emelec yat uyu @haylan06
Sıkıntı yok ustam bakmıyorum bile bir sitede çekim sıkıntısı var onu çözmeye çalışıyorumRed card emelec yat uyu @haylan06
Üslup önemli tabiSıkıntı yok ustam bakmıyorum bile bir sitede çekim sıkıntısı var onu çözmeye çalışıyorum