- 11,218
- 10,427
- 113
Beklemede işlemde olsa sorun değilde ödendi yazıp gelmeyince insanın kafası karışıyorÖyle dandik bi site değil ödenir dost
Beklemede işlemde olsa sorun değilde ödendi yazıp gelmeyince insanın kafası karışıyorÖyle dandik bi site değil ödenir dost
Aracı kurum ödüyor ondan öyle oluyor site onaylıyor odendi diye aracı kurumda bazen gecikmeler oluyor ama cai desteğine yaz hızlandırırlar ben öyle yapıyordum geneldeBeklemede işlemde olsa sorun değilde ödendi yazıp gelmeyince insanın kafası karışıyor
bol şans
Eyvallah yazdım 25 dakika içinde hesabınızda olacaktır dedi bakalım , dünde bir sitede 15 k çektim 2 parça gönderdiler demekki havalede sıkıntı varAracı kurum ödüyor ondan öyle oluyor site onaylıyor odendi diye aracı kurumda bazen gecikmeler oluyor ama cai desteğine yaz hızlandırırlar ben öyle yapıyordum genelde
geç ödüyor dost sağlamdır ama çekimde biraz bekletiyor ben cok çekim yaptım ordan bu yüzden bıraktım 30 dakka sürüyor bazenBu galabetten çekim yapan oldumu havale ile ödendi diyip gecmi geliyor genelde 25 geçe tutar ödendi yazıyor henüz gelen birşey yok hesaba
Papara payfix patlayınca herkes havaleye döndü normal dost. Birde artık güvenli hesapta bulmak zorlaştı normal yaniEyvallah yazdım 25 dakika içinde hesabınızda olacaktır dedi bakalım , dünde bir sitede 15 k çektim 2 parça gönderdiler demekki havalede sıkıntı var
Zaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.geç ödüyor dost sağlamdır ama çekimde biraz bekletiyor ben cok çekim yaptım ordan bu yüzden bıraktım 30 dakka sürüyor bazen
onlar onay veriyor aracı kurumun başndaki eleman gece gece fazla umursamıyo işte ondan every matrix siteler genelde o konuda sağlam 2 veya 3 dakika sürüyor geneldeZaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.
Geç düşer hesaba bazen olurZaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.
Aynen öyle zaten bir sürü site var işini iyi yapmayan site kaybeder. Bazı sitelrde çekim süresi garantisi var oralarda oynamani tavsiye ederim tabi site saglamsaZaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.
Aynen jojo holigan 5 dk da ödüyoronlar onay veriyor aracı kurumun başndaki eleman gece gece fazla umursamıyo işte ondan every matrix siteler genelde o konuda sağlam 2 veya 3 dakika sürüyor genelde
Anladım ödendi yazalımda bu kadar uzun çekim süresi nedir demesinler diye yani 3 saatte yollayacaksa yine 3 saatte yolluyorlar. Hep çakallık başka birşey değilonlar onay veriyor aracı kurumun başndaki eleman gece gece fazla umursamıyo işte ondan every matrix siteler genelde o konuda sağlam 2 veya 3 dakika sürüyor genelde
aynen öyle dost betcolar dan uzak durmak lazımAnladım ödendi yazalımda bu kadar uzun çekim süresi nedir demesinler diye yani 3 saatte yollayacaksa yine 3 saatte yolluyorlar. Hep çakallık başka birşey değil
Sıkıntısız hayatın tadı tuzu olmaz sağolasın gardaşım sen naptınTaylan dost nasılsın iyimisin yoktur sıkıntı inşallah
Salladım konu açmak için 😂😂@haylan06 öncelikle bol şans ama bu kuponu neye göre yaptın sallamasyon olmuş kupa maçına eve 2.5 üst verecek ne yaşadın erken gol attı diye mi yoksa kupa maçı diye ilk maç yenilgisi yüzünden atması için mi analizini coook merak ettim. Tekrar dan bol sans
Betgit 1 dkda öder hocam bana 3 gün önce 30 saniyede ödediAynen jojo holigan 5 dk da ödüyor
En güzeli 😃🥳🥳Salladım konu açmak için 😂😂