Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling haylan06 / Kasa 500 Hedef Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,197
2,588
113
Beklemede işlemde olsa sorun değilde ödendi yazıp gelmeyince insanın kafası karışıyor
Aracı kurum ödüyor ondan öyle oluyor site onaylıyor odendi diye aracı kurumda bazen gecikmeler oluyor ama cai desteğine yaz hızlandırırlar ben öyle yapıyordum genelde

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,239
10,450
113
Aracı kurum ödüyor ondan öyle oluyor site onaylıyor odendi diye aracı kurumda bazen gecikmeler oluyor ama cai desteğine yaz hızlandırırlar ben öyle yapıyordum genelde
Eyvallah yazdım 25 dakika içinde hesabınızda olacaktır dedi bakalım , dünde bir sitede 15 k çektim 2 parça gönderdiler demekki havalede sıkıntı var

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,954
5,700
113
Bu galabetten çekim yapan oldumu havale ile ödendi diyip gecmi geliyor genelde 25 geçe tutar ödendi yazıyor henüz gelen birşey yok hesaba
geç ödüyor dost sağlamdır ama çekimde biraz bekletiyor ben cok çekim yaptım ordan bu yüzden bıraktım 30 dakka sürüyor bazen

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,197
2,588
113
Eyvallah yazdım 25 dakika içinde hesabınızda olacaktır dedi bakalım , dünde bir sitede 15 k çektim 2 parça gönderdiler demekki havalede sıkıntı var
Papara payfix patlayınca herkes havaleye döndü normal dost. Birde artık güvenli hesapta bulmak zorlaştı normal yani

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,954
5,700
113
Zaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.
onlar onay veriyor aracı kurumun başndaki eleman gece gece fazla umursamıyo işte ondan every matrix siteler genelde o konuda sağlam 2 veya 3 dakika sürüyor genelde

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,197
2,588
113
Zaten 2 de çektim 3:25 geçe ödendi yazdı gelmedi birdaha uğramam ya sağlam deniken site ödendi yazıp göndermiyorsa mide bulandırır.
Aynen öyle zaten bir sürü site var işini iyi yapmayan site kaybeder. Bazı sitelrde çekim süresi garantisi var oralarda oynamani tavsiye ederim tabi site saglamsa

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,239
10,450
113
onlar onay veriyor aracı kurumun başndaki eleman gece gece fazla umursamıyo işte ondan every matrix siteler genelde o konuda sağlam 2 veya 3 dakika sürüyor genelde
Anladım ödendi yazalımda bu kadar uzun çekim süresi nedir demesinler diye yani 3 saatte yollayacaksa yine 3 saatte yolluyorlar. Hep çakallık başka birşey değil

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
680
113
@haylan06 öncelikle bol şans ama bu kuponu neye göre yaptın sallamasyon olmuş kupa maçına eve 2.5 üst verecek ne yaşadın erken gol attı diye mi yoksa kupa maçı diye ilk maç yenilgisi yüzünden atması için mi analizini coook merak ettim. Tekrar dan bol sans

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,954
5,700
113
Anladım ödendi yazalımda bu kadar uzun çekim süresi nedir demesinler diye yani 3 saatte yollayacaksa yine 3 saatte yolluyorlar. Hep çakallık başka birşey değil
aynen öyle dost betcolar dan uzak durmak lazım

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,239
10,450
113
@haylan06 öncelikle bol şans ama bu kuponu neye göre yaptın sallamasyon olmuş kupa maçına eve 2.5 üst verecek ne yaşadın erken gol attı diye mi yoksa kupa maçı diye ilk maç yenilgisi yüzünden atması için mi analizini coook merak ettim. Tekrar dan bol sans
Salladım konu açmak için 😂😂

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,197
2,588
113
İlk yarı bitmiş bu arada maçta bakalım emelec 70 e kadar atarsa 3 de atacaktır diye umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...