Kırmızı geldikten sonra dep tek kale oynadi gibi bir şeydi son dk atti iptal bildirimi geldi sonra verdi golüÖnceki maçlar ben hala şoku atlatamadim
Kırmızı geldikten sonra dep tek kale oynadi gibi bir şeydi son dk atti iptal bildirimi geldi sonra verdi golüÖnceki maçlar ben hala şoku atlatamadim
İkinci vurdu voleyiKırmızı geldikten sonra dep tek kale oynadi gibi bir şeydi son dk atti iptal bildirimi geldi sonra verdi golü
Dep 2_0 yenik duruma düştüğünde fena kulaklarını cinlattim futbolcuların, Helal olsun 👌👏👏👏Kırmızı geldikten sonra dep tek kale oynadi gibi bir şeydi son dk atti iptal bildirimi geldi sonra verdi golü
O bir şekilde olduda bu zor gibiDep 2_0 yenik duruma düştüğünde fena kulaklarını cinlattim futbolcuların, Helal olsun 👌👏👏👏
Sen öyle söyleyince oluyor kardo 🙄O bir şekilde olduda bu zor gibi
Bu da olur da öncekinden zor gibiO bir şekilde olduda bu zor gibi
Daha değil dostumKazandık mi dostlar
Ahh senn, canın sağolsun deriz dostum ama gelecek bunlar arap atı gibi sonradan açılıyor,yok la İngiliz mıydı o neyse öyle işte 😅Acele ettik sabah bülten sıkıntıliydi öğleden sonraya bıraksak vurur geçerdik çok rahat
Hahaha doğru doğru Arap atıAhh senn, canın sağolsun deriz dostum ama gelecek bunlar arap atı gibi sonradan açılıyor,yok la İngiliz mıydı o neyse öyle işte 😅
İy gelseydi 1 en azından iyi olurdu ama olur dediğin gibi 60 70 kilit noktaikinci yarıya kaldık 60. Dakikaya kadar bir gol çıkarsa bu Maç 2.5 üste gider
Aha buraya yazdım 😁