iptalUyku tutmadı biraz vakit geçsin tutarsa bir adım daha yaparız bir kaç arkadaşı görürüz.Ekli dosyayı görüntüle 779279
iptalUyku tutmadı biraz vakit geçsin tutarsa bir adım daha yaparız bir kaç arkadaşı görürüz.Ekli dosyayı görüntüle 779279
Verdi goluUyku tutmadı biraz vakit geçsin tutarsa bir adım daha yaparız bir kaç arkadaşı görürüz.Ekli dosyayı görüntüle 779279
Bol sansUyku tutmadı biraz vakit geçsin tutarsa bir adım daha yaparız bir kaç arkadaşı görürüz.Ekli dosyayı görüntüle 779279
TebriklerDiğer Maçın sonuçlanmasını bekliyorum hesaba düşmedi daha
Bizde arka planda bakıyordum dostGelmiş arkadaşlar bakmıyordum iyi oldu şimdi gelelim sıradaki maça
BekliyoruzGelmiş arkadaşlar bakmıyordum iyi oldu şimdi gelelim sıradaki maça
Teşekkürler dostBu yapacağımız kupon gelirse ben takip etmiyordum şimdi baştan sona baktım sağolsun sonuna kadar takip eden arkadaşlar var adil olduğunu düşünüyorum alttaki isimlere dağıtım yapacağım.
@SaHgEc
@Gfbridvan1907
@Benimsansim25
@tolgabets
Size dağıtım olacak dostlarım
Kesene bereket kral son adımı da getirelimBu yapacağımız kupon gelirse ben takip etmiyordum şimdi baştan sona baktım sağolsun sonuna kadar takip eden arkadaşlar var adil olduğunu düşünüyorum alttaki isimlere dağıtım yapacağım.
@SaHgEc
@Gfbridvan1907
@Benimsansim25
@tolgabets
Size dağıtım olacak dostlarım
TebriklerDiğer Maçın sonuçlanmasını bekliyorum hesaba düşmedi daha
Sen bilirsin dostİkiyemi bölelim vuralım geçelim mi?