- 6,563
- 5,722
- 113
Dost deneme bonusu konusu var orda yazıyorSavabette ne varki güncel adresi ne reis bakalım bizde
Dost deneme bonusu konusu var orda yazıyorSavabette ne varki güncel adresi ne reis bakalım bizde
Onuda bilmiyorum 2k dağıtım olacak bana kalırsa 6 kişi 300 yapalım ortalamaSen bilirsin dost kaç kişi ama
Tebriler kanka verdiğin kişiler rol acar umarim da paran çöpe gitmezDost deneme bonusu konusu var orda yazıyor
misa benmiyim
Reis ben attığın kuponu beğenmiştim. Çekiliş kuponu beğenenlerden mi olacak?Onuda bilmiyorum 2k dağıtım olacak bana kalırsa 6 kişi 300 yapalım ortalama
Aynen dostmisa benmiyim
Aynen ver kişi basi 300.dost liste.belli zaten arkadas yapmışOnuda bilmiyorum 2k dağıtım olacak bana kalırsa 6 kişi 300 yapalım ortalama
İlk mesaj derim ama adminler çekiliş olmaz sen seç derse ozaman bakarızReis ben attığın kuponu beğenmiştim. Çekiliş kuponu beğenenlerden mi olacak?
Valla ben kuponu beğenip takip etmiştim reis. İlk mesajı beğenmeyi unuttumİlk mesaj derim ama adminler çekiliş olmaz sen seç derse ozaman bakarız
Dost zaten sen desen de roll olduğu için sana sen seç diyeceklerOnuda bilmiyorum 2k dağıtım olacak bana kalırsa 6 kişi 300 yapalım ortalama
Bence öyle diyecekİlk mesaj derim ama adminler çekiliş olmaz sen seç derse ozaman bakarız
Öyle dicek zaten daha önce çok oldu öyle sen seç diyeceklerİlk mesaj derim ama adminler çekiliş olmaz sen seç derse ozaman bakarız
Aynen öylesu maclarin bukadar rahat gelmesi ama mükkemmel
Aynen oyle cnku daha önce aynı sekılde olanlara roll olduğu için sen seç dedilerSana sec derler galiba dost
Herkes kabulse bu kişilere atarım ama @Shellac ben hallederim derse öyle olurmisa benmiyim