- 43,424
- 7,839
- 113
Tebriklerrr reis @HaYaTıNsEsİ
Helal olsunVe won
Tebrikler.hakkinda hayırlısı reisDostlar herkese merhaba
Ben 3 hafta önce kumara para yatırmayı biraktım sanmayınki borçları bitti biraktım 120k borç ile son verdim çünkü bu illet borcu ödetmez aksine arttırır yani kumaradan gelen parayıda istemiyorum
Forumda gördüm savabet deneme bonusu ile 5k yapıp 1k cektim bunla 1 kupon yapcaz ne verirse 1k kendime ayircam kalanı dağıtım yapıcaz bana kalan 1k ile her gün devir olacak ve her gün o 1k ile devam edicez şimdi Bi siteye yatircam gelicem başlıcaz
Çekiliş konusu değil dost kendin seç istersenArkadaşlar çekilişi @Shellac yapacak özelden yazim bekliyorum
Savabette ne varki güncel adresi ne reis bakalım bizdeDostlar herkese merhaba
Ben 3 hafta önce kumara para yatırmayı biraktım sanmayınki borçları bitti biraktım 120k borç ile son verdim çünkü bu illet borcu ödetmez aksine arttırır yani kumaradan gelen parayıda istemiyorum
Forumda gördüm savabet deneme bonusu ile 5k yapıp 1k cektim bunla 1 kupon yapcaz ne verirse 1k kendime ayircam kalanı dağıtım yapıcaz bana kalan 1k ile her gün devir olacak ve her gün o 1k ile devam edicez şimdi Bi siteye yatircam gelicem başlıcaz
Dost roll bu sen seçiyorsun ki zaten 4 5 kisi var istersen liste yapayimArkadaşlar çekilişi @Shellac yapacak özelden yazim bekliyorum
Begennilerden olacak dost ben uğraşamam kimseyi seçmek bana göre değilÇekiliş konusu değil dost kendin seç istersen
Sen bilirsin dost kaç kişi amaBegennilerden olacak dost ben uğraşamam kimseyi seçmek bana göre değil