- 103,146
- 58,265
- 113
O wonlamis bro
Malmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭19:00 'da maçlara kaldık reis
Bolsanslar ahiGelirse önceden etkinlik açmış olan 1/2 kişiye dm atarım.Ekli dosyayı görüntüle 162909
Aynı maçı farklı kuponlara koymayı bende sevmem bol şanslar reis 🧐Malmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭
Molde dost malmö dündüMalmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭
Anladın sen yeni uyandım 😁😁Molde dost malmö dündü
Aynen neyse kuponu 50ye bozdum şimdi onunda oyalaniyorum nasıl verdi onu bozdurmasina 50 lira aklım almadi 😁puskasa çok güvenmişsin dost 0 oluruna
Yanlış kuponu bozmuş olma dostAynen neyse kuponu 50ye bozdum şimdi onunda oyalaniyorum nasıl verdi onu bozdurmasina 50 lira aklım almadi 😁
Hayır bunu bozdum 100 basmistim 3.0 di dk 70 di 50 lira verdi hatta 58Yanlış kuponu bozmuş olma dost
Sistemin bugını filan mi buldun dostBak burda evin oranı 1.01 beraberlik 11 orandi Ekli dosyayı görüntüle 163080