- 103,135
- 58,256
- 113
O wonlamis bro
Malmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭19:00 'da maçlara kaldık reis
Bolsanslar ahiGelirse önceden etkinlik açmış olan 1/2 kişiye dm atarım.Ekli dosyayı görüntüle 162909
Aynı maçı farklı kuponlara koymayı bende sevmem bol şanslar reis 🧐Malmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭
Molde dost malmö dündüMalmo ye çok güveniyorum bı kupon daha yapicam onada koycam onu aslında hiç huyum değil ama oranı cezbediyor beni 🤭
Anladın sen yeni uyandım 😁😁Molde dost malmö dündü
Aynen neyse kuponu 50ye bozdum şimdi onunda oyalaniyorum nasıl verdi onu bozdurmasina 50 lira aklım almadi 😁puskasa çok güvenmişsin dost 0 oluruna
Yanlış kuponu bozmuş olma dostAynen neyse kuponu 50ye bozdum şimdi onunda oyalaniyorum nasıl verdi onu bozdurmasina 50 lira aklım almadi 😁
Hayır bunu bozdum 100 basmistim 3.0 di dk 70 di 50 lira verdi hatta 58Yanlış kuponu bozmuş olma dost![]()
Sistemin bugını filan mi buldun dostBak burda evin oranı 1.01 beraberlik 11 orandi Ekli dosyayı görüntüle 163080