http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,136
58,257
113
Uyarı yapmak senin görevin değil yönetim var burada hatası varsa uyarır etkinliklere katılmıyorum ama böyle konuşacaksan kural çok basit çekiliş konusu açma
Açmadım zaten gördüğün gibi uyarın için çok tşk ederim.hatam içinde affet olurmu

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,015
8,909
113
Tebrikler

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Kupon gelirse daha önce paylaşım yapan bikac kişiye dm atarım yamyamlar çıkıyor çekiliş rahatsız oluyorum.yani o kdrda laf carpitiyorm adamlar çekinmiyor o yüzden kuponu beklemede paylaşıyorum.keser gibi hep bana hep bana demeyin arkadaşlar arada etkinlik yapın anca alıp gidiyorsunuz bı uyanık sizsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 161969
harbiden iyi yazmışsın

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,136
58,257
113
Bilader benim bütçem bu kadar ben 20 atar en fazla 50-100 çekerim geçenlerde 300-400 çektim diye sevindim 30 TL karın neresjnj dağıtayom neyse bjndan sonra sen bana selam vermezsin ben sana vermem olur biter 2 kere 20 TL atmıştın bana 40 TL ni en kısa zamanda atarım
İstemez ben sana bı ara özel msj atmistim onu oku sen kardeş hala konusmaya devam edersen SS atarım buraya.senin dediğin gibi olsun slm i keselim

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Valla çekiliş konusuna bir şey diyemem ama iki yüzlü adam çok fazla forumda. Zamanında her vurgunumda şans parası yolladığım tipler yüzümüze bakmaz oldu. 350 lira tutturdugumda 50 lira sans parası verdiğim heriflere işimiz düşünce 5 kuruşunu esirger oldular
Bu isler oyle ben o yuzden hicbir zaman gelirse cekilis yapmiyorum destek veren olursa ozelden kimsenin ruhu duymadan gonderiyordum bu aralar durum yok etkinlik yapamiyorum da adam takip ediyor destek veriyor ama bir begeni yapana odul cikiyor bu da yanlis bir uygulama bence bu madde yuzunden gelirse cekilis konusu acamiyorum ya bence degismesi gereken birkac sey var bazi konularda

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,136
58,257
113
Kimseye uyarmak görevim olmadığı gibi kimseyi affedip affetmemekte bana mahsus değil
Kardeş valla ters konuşmak bana göre değil o yüzden susalım olur mu.seni tanımam etmem şenlik bı durum yoktu neden olaya dahil oldun onuda anlamadım da neyse iyi forumlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,136
58,257
113
Neyse beyler.destek için tskrler atabildigim arkadaşlara dm aticam.bi kupon daha yapicam ordanda dcm.ederiz gelirse ordanda paslarim bikac kisiye

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
132,700
180,240
113
Neyi uzatıyorsunuz beyler Forum genel kuralları var detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.
Kimseye zorla etkinlik yaptırmıyoruz.
Kimseyi zorla etkinliğe davet etmiyoruz.
İsteyen etkinlik açar, isteyen istediği etkinliğe katılır.
Beklemede kupon açar özelden istersen iletişime geçersin.
Çekiliş konusu açar kurallara uyarsın.
Burası para alışveriş platformu değil, Burası Bilgi Alışveriş Formu.
kendinize biraz çeki düzen verin Lütfen.
Herkes bir birine karşı burada saygılı olmak zorundadır.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...