http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,751
28,443
113
Valla ben olsam veririm hatta bunlara hic gerek yok benim bir tavsiyem var cekilise katilma kurallarina en az ayda 1 veya 2 toplamda en az 10 kere cekilis yapma kurali koyalim derim boylece kime ciktigini biliriz forumda adi sanini bilmedigimiz kisilere neler cikiyor mesela ben kendimden ornek verim cekilis kazanmayali 7 8 ay oldu belki de 1 sene ama adini sanini duymadigim kisilere hep biseyler cikiyor ve benim gibi forumda aktif olan kac kisiye boyle oduller cikmadigi da vardir o yuzden biz birbirimizin kalbini kirmaktansa admin bu konuda bisey yapmali @Hayatindibi bu konuda kesinlikle hakli karsi tarafla polemige girecegine bu konuda iyilestirmeler yapilmali valla kimseden lafimi esirgemem hakliya hakli haksiza haksiz derim bu konuda odulu kazananlarin hicbir sucu yok suc ona o odulu kazandirtanda admin bizim adminimiz ve bizler de burayi seviyor ve kullaniyorsak aktifsek bizim de bazi isteklerimize cevap verilmeli ama baska konularda nasil ovuyorsak bu konuda da ben onu elestiriyorum
aktif olupta sırf para kovalayan adamda çok söylediklerinde haklısın evo ya çekiliş konusu açmıycasksın yada mecburen kurallara uyacaksın biraz agır olmuş [/QUOTE]

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
bence de tamamen haklısın dost bu konuyla ilgili bi kural getirilmeli millet gelir kapısı haline getirmiş burayı
Ya sen ben ve diger arkadaslar gibi aktif kullanicilar variz tamam bisey de istemiyoruz yeri geliyor hatta laf bile yiyoruz ama bizler aktifsek ve cok forumu kullaniyorsak bu kisilere de ayri birsey yap zaten boyle topu topu kac kisiyiz 30 40 i gecmez he cekilisi de alt bir klasman olusturabilirsin yani kategori kategori cekilis yapilabilir herkesi ayni kefeye koyarsan bu olmaz ben sen o biz diyelim buna biz aktif kullanicaz ben ile foruma 1 2 ay once uye olmus mesaj siniri su kadar olan kisi bizim gibi aktif kulkanicilarla ayni kategoride olacak bak ben 3 yildir burdayim hicbir zaman biseyin lafini yapmadim ama bu konuda artik aktiflik ve uyelik zamanina gore bir seviye getirilmeli yani birseyler degistirilmeli ben baska hicbir forum kullanmiyorum ve burasi benim evim gibi seviyorum kimin oldugu da benim icin onemli degil ve benim gibi boyle bircok kisi vardir artik birseyler gelistirilsin diye bunu yaziyorum konunun da icine ettiysek affola

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,305
6,715
113
Ya sen ben ve diger arkadaslar gibi aktif kullanicilar variz tamam bisey de istemiyoruz yeri geliyor hatta laf bile yiyoruz ama bizler aktifsek ve cok forumu kullaniyorsak bu kisilere de ayri birsey yap zaten boyle topu topu kac kisiyiz 30 40 i gecmez he cekilisi de alt bir klasman olusturabilirsin yani kategori kategori cekilis yapilabilir herkesi ayni kefeye koyarsan bu olmaz ben sen o biz xiyelim buna biz aktif kullanicaz ben ile foruma 1 2 ay once uye olmus mesaj siniri su kadar olan kisi bizim gibi aktif kulkanicilarla ayni kategoride olacak bak ben 3 yildir burdayim hicbir zaman biseyin lafini yapmadim ama bu konuda artik aktiflik ve uyelik zamanina gore bir seviye getirilmeli yani birseyler degistirilmeli ben baska hicbir forum kullanmiyorum ve burasi benim evim gibi seviyorum kimin oldugu da benim icin onemli degil ve benim gibi boyle bircok kisi vardir artik birseyler gelistirilsin diye bunu yaziyorum konunun da icine ettiysek affola
umarım dikkate alınır dost bunlar sıktı artık bu durum çunku

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,015
8,909
113
Bol sanslar

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Ya Erdal ben biseyleri anliyorum sen anlamiyor musun yoksa anlamamazliktan mi geliyorsun gercekten sasiriyorum su an senin bu konuda olduguna ve hatta hatta maclari takip edip destek verdigine
Valla etkinlik yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum ama bu adam daha bugün zor anımda yardımcı oldu bana. Belki şimdi bunu burada yazdım diye ban yerim para alışverişi yüzünden ama adamın da hakkını yedirmem

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,136
58,257
113
Kardesim haklisin guzelsin de biraz agir olmamis mi bosver su zamanlarda sen birilerine guzellik yapiyorsun kime cikarsa ciksin bosver onlar etkinlik yapmiyorsa da onlarin bilecegidir he ben senin yerinde olsam ben de oyle konusurum ama daha agirini yaparim isim belirtirim benim konuma gelme derim hala geliyorsa yuzsuzdur o kisi ya da kisiler dislanir ama boyle konusursan kim nerden bilecek kime konustugunu bak daha demin kazanan arkadas odulunu aldi ama bunu verdikten sonra boyle konusman olmadi onu kastettim bosver sen ona guzellik iyilik yaptin oyle dusun
Kardeş isim vermeye gerek varmı onlar kendilerini biliyorlar zaten.isim vermem ne işe yariycak hem isim verirsem yönetim olaya dahil olur oralara gelmesin mevzu diye isim vermedim

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,131
553
113
Ne alaka dostum sürekli aktif insanım daha forum için ne yapabilirim elimden gelse etkinlik yaparım zaten
Kupon hayırlı olsun çekilişe katılanlara da bol.sans dostlar ben çekiliş dışıyım bu arada birde bakkala ben kefilim adam sürekli burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...