Valla ben olsam veririm hatta bunlara hic gerek yok benim bir tavsiyem var cekilise katilma kurallarina en az ayda 1 veya 2 toplamda en az 10 kere cekilis yapma kurali koyalim derim boylece kime ciktigini biliriz forumda adi sanini bilmedigimiz kisilere neler cikiyor mesela ben kendimden ornek verim cekilis kazanmayali 7 8 ay oldu belki de 1 sene ama adini sanini duymadigim kisilere hep biseyler cikiyor ve benim gibi forumda aktif olan kac kisiye boyle oduller cikmadigi da vardir o yuzden biz birbirimizin kalbini kirmaktansa admin bu konuda bisey yapmali
@Hayatindibi bu konuda kesinlikle hakli karsi tarafla polemige girecegine bu konuda iyilestirmeler yapilmali valla kimseden lafimi esirgemem hakliya hakli haksiza haksiz derim bu konuda odulu kazananlarin hicbir sucu yok suc ona o odulu kazandirtanda admin bizim adminimiz ve bizler de burayi seviyor ve kullaniyorsak aktifsek bizim de bazi isteklerimize cevap verilmeli ama baska konularda nasil ovuyorsak bu konuda da ben onu elestiriyorum