- 1,094
- 290
- 83
Sigortasız işçi çalıştırmanın büyük cezası var, SGK'ya tek tek isim isim belirt şunlar şunlar çalışıyor diye yoksa işlem yapmıyolar
bunların kılıfı olmaz dostum iyi bir avukat her şeyi halleder iş mahkemeye gider ve bazı ispatlar ortaya dökülürse iş yeri büyük ceza alırMuhasebe tarafından kılıfı çoktan hazırlanmıştır dostum, hiç bir şey olmaz.
Bahsettiğin kural ihlalleri birer a4 kağıdı ile hallolan şeyler, işveren ve muhasebe cüzi bir miktar para cezası ile yırtar.
Sen devletini boşa yormaktan ceza alır üzerine geri kalan hayatına çolak devam edersin
elden verilen ya da ıban ile gönderilen paralar giriş çıkış kamera kayıtları vs herşey ortaya dökülür mahkemedebunların kılıfı olmaz dostum iyi bir avukat her şeyi halleder iş mahkemeye gider ve bazı ispatlar ortaya dökülürse iş yeri büyük ceza alır
AytıyetteKanka beni ‘ibana para almak’ suçundan cimer’e şikayet etmişler, maliye bizi aradı 2 güne geleceğiz faturasını kesin diye 🤣
Geldikleri zaman normal usülden fatura kestiğimizi gösterdik, karşı taraf devleti ve devletin çalışanlarını yormaktan ceza aldı 🤣
İşçilerin gbtleri sorgulansa alayının calısma oturma izinleri yok vergiden yirtsalar oradan hic kaçarları yok. E devletten baktım sigorta tam tamina asgarinin brutunden yatmış. Elden kısmı kamera kayıtlarina bakarak bulurlarda tam o dakka kameraya zeus dede simsek atar bozulur 😂 bize bordro diyd s...dirik bi kagit parcasi veriyor o iş yaş isteMuhasebe tarafından kılıfı çoktan hazırlanmıştır dostum, hiç bir şey olmaz.
Bahsettiğin kural ihlalleri birer a4 kağıdı ile hallolan şeyler, işveren ve muhasebe cüzi bir miktar para cezası ile yırtar.
Sen devletini boşa yormaktan ceza alır üzerine geri kalan hayatına çolak devam edersin
Amin cumlemize. Iyi kumarbazdım..Şimdiden Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
4 tane babkaya borcum varken pek secme sansım yoktu. Ama gercekten oyle buyuk daly..lar ki bana hicbir ilacın vermeyecegi etkiyi yapip kumarı bellekten sildirdi. Bir daha borc yaparsam boyle kahpelere mecbur kalirsin kafama kazıdılar.Dostum, Allah'ın kulundan çekinme. Ateş olsalar cürmüm kadar yer yakarlar.
Lakin , sen başta bu düzeni kabul edip , sonradan yan çiziyorsun.
Böyle kanun dışı çalışan yerlere malzeme vermeyin. Ondan sonra birşeyler düzelmiyor.
Orayı şikayet etmek her vatandaşın vatandaşlık görevidir. Korkma. Allah'ın dediği olur. Er yada geç yaşanacak ne varsa yaşanır.