Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatımın Kumarı

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,333
113
Kanka adam 165 e 55kilo ben onu tek elimle döverimde istiyorum ki bunlar ice dogru sıçsın ve bende sırtlarından para kazanıyım
Bu mevzuda yüksek ihtimal sen daha çok zarar görürsün. Ailende işin içine girebilir. Benden demesi

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Muhasebe tarafından kılıfı çoktan hazırlanmıştır dostum, hiç bir şey olmaz.
Bahsettiğin kural ihlalleri birer a4 kağıdı ile hallolan şeyler, işveren ve muhasebe cüzi bir miktar para cezası ile yırtar.
Sen devletini boşa yormaktan ceza alır üzerine geri kalan hayatına çolak devam edersin

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Muhasebe tarafından kılıfı çoktan hazırlanmıştır dostum, hiç bir şey olmaz.
Bahsettiğin kural ihlalleri birer a4 kağıdı ile hallolan şeyler, işveren ve muhasebe cüzi bir miktar para cezası ile yırtar.
Sen devletini boşa yormaktan ceza alır üzerine geri kalan hayatına çolak devam edersin
Şirket sahibi geldi ak puahhahhaba

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,333
113
6 ay sadece çorba icersin kanka yatakta

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Şirket sahibi geldi ak puahhahhaba
Kanka beni ‘ibana para almak’ suçundan cimer’e şikayet etmişler, maliye bizi aradı 2 güne geleceğiz faturasını kesin diye 🤣

Geldikleri zaman normal usülden fatura kestiğimizi gösterdik, karşı taraf devleti ve devletin çalışanlarını yormaktan ceza aldı 🤣

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,370
14,760
113
Beyler konu amacını aşmasın
Lütfen gereksiz yere ceza almayın...
İyi forumlar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Kanka beni ‘ibana para almak’ suçundan cimer’e şikayet etmişler, maliye bizi aradı 2 güne geleceğiz faturasını kesin diye 🤣

Geldikleri zaman normal usülden fatura kestiğimizi gösterdik, karşı taraf devleti ve devletin çalışanlarını yormaktan ceza aldı 🤣
Ülke bu yuzden kalkinamiyor ak memurlar iş bozulmasin istiyor hep puahahab

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113

öyle bir ceza mı var ? ihbar ve şikayet vatandaşın en doğal hakkı devletin görevi de kontrol etmek ve denetlemek
sana haber vermiş olabilirler iyi niyetle ama diğer olay doğru değil

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
öyle bir ceza mı var ? ihbar ve şikayet vatandaşın en doğal hakkı devletin görevi de kontrol etmek ve denetlemek
sana haber vermiş olabilirler iyi niyetle ama diğer olay doğru değil
Yani sonucunda para cezası vs alacağını sanmam bende ancak ihtar kesin çekiliyor işte yaptığınız şey asılsızdır tekrarlanırsa yaptırım olur vs vs diye, çünkü bazı işletmeleri hedef almıs gerçekten kötü niyetli bir çok insan devleti bu tarz konular ile oldukça fazla meşgul ediyor

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
Yani sonucunda para cezası vs alacağını sanmam bende ancak ihtar kesin çekiliyor işte yaptığınız şey asılsızdır tekrarlanırsa yaptırım olur vs vs diye, çünkü bazı işletmeleri hedef almıs gerçekten kötü niyetli bir çok insan devleti bu tarz konular ile oldukça fazla meşgul ediyor
evet kesinlikle dediğin doğru bu arada devlette denetleme çökmüş durumda

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,370
14,760
113
Merhaba arkadaşlar. Çalıstığım iş yeri sigortasız kacak işci calıstırıyor maasları asgari gösterip kalanı elden veriyor. Ama maasım güzel iş rahat diye pek seyimde olmadı sonucta aldığımız nefesten bile vergi kesiliyor. Neyse müdür borclarımdan fazla tepeme cıkmaya başladi. Hem o köpekoglu köpeke cıktığı yeri gösterip hem de vergi ihbarı ödülüyle yolumu bulmayı ciddili düşünmeye basladım. Lakin ben oğrenciyken sigortasız gunlük calışıyordum işi beğenmeyip gidenler mutlaka firmayı ihbar ediyordu ama zabıta gelmeden fabrikaya haber geliyordu. Şimdi ben bunlari ihbar etsem fabrikayi rahat bi 3 ay kapatırlar adama tonla ceza kesildikten sonra 3 kurus daha yedirip bi memur aracılığıyla beni bulmaları ve kaçaklardan birine beni pıcaklatmaları cok da uzak gelmiyor. Ben bunlardan hıncımı göte gelmeden nasıl alabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hele naylon faturada varsa işin içinde ikramiye bile alırsın dost bırak güneşi göremezler doğru fatihe git istikamet Fatih vatan vergi binasi

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
evet kesinlikle dediğin doğru bu arada devlette denetleme çökmüş durumda
Üstelik sen denetlediğin zaman ve gereksiz bi ihbar olursa, itibarsızlaştırmaya maruz kaldığın için tazminat davası açabiliyorsun, ancak resmiyette karşı tarafı bilmeden yapabiliyorsun bunu